14. avg 2011 20:33
hehehe, polarbear, saj vem, saj vem! Vsako leto grem vsaj enkrat mimo! Torej, če bo v jeseni kaj manjkalo nha vrtu, boš vedel, kdo je rabutal (dobr, no, hecam se! )
lp
cervus
14. avg 2011 20:33
hehehe, polarbear, saj vem, saj vem! Vsako leto grem vsaj enkrat mimo! Torej, če bo v jeseni kaj manjkalo nha vrtu, boš vedel, kdo je rabutal (dobr, no, hecam se! )
lp
cervus
14. avg 2011 20:35
Aja, naor, šele zdajle sem videla tvoj dopis - to ni tolk zelo čudovito, je namreč deponija pepela TET. In je pepel kar lepo radioaktiven - zato ga zasipavajo z zemljo.
lp
cervus
14. avg 2011 21:11
A res? Ne morem verjet.Potem le ni bila šala, ampak kar zares. Škoda!
naor
14. avg 2011 22:02
Ja, je pač tako, da eni plačujejo/mo, da lahko tudi drugi uporabljajo/mo računalnik, ....skratka, imajo elektriko. Konec koncev, je ni oblike pridobivanja elektrike, ki ne bi imela kvarnih vplivov na okolje. Ampak, nihče se ji pa ne bo odpovedal.
rimljanka
15. avg 2011 1:41
Ja, ampak zgleda pa res čudovito. Jaz sem mislila, da je to nekje na Kitajskem.
nola
15. avg 2011 3:32
A ni potem tole na sliki Trbovski dimnik? Ali so med mojo odsotnostjo zgradili še kaj tako visokega v Zasavskem koncu?
Vanja
15. avg 2011 8:44
Kako misliš, kaj tako visokega? Tale ima že kar nekaj let in 360m, kolikor se spomnim. Davek potrebam po elektriki.
rimljanka
15. avg 2011 9:52
35 let.
lp
P.s. Skrbi me samo, ker je polarbear napisal "Elapsus". Hm, da nista z ognjičko v kaki zaroti....
cervus
15. avg 2011 13:54
Tole je zraslo iz sadike, ki sem jo kupila pod imenom 'bučka'. Ker je meso mehko in zeleno, sklepam, da je v žlahti s cukiniji in ne z jedilnimi bučami, huh? Upam, da je jedilna (se bom držala rimljankinega nasveta o grenkobi).
prerez:
tulka
15. avg 2011 13:54
Upam, da je užitna, pardon
tulkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hoppy brioš
Bovla z metuljčki