26. feb 2012 12:40
jaz bi vas pa kar tukaj vprašala:
je že kdo od vas gojil bob?jaz sem ga, vendar ni nič uspelo zaradi uši. mogla bi porezast poganjke.naj bi bil zelo dober. kakšne so vaše izkušnje?
catcat
26. feb 2012 12:40
jaz bi vas pa kar tukaj vprašala:
je že kdo od vas gojil bob?jaz sem ga, vendar ni nič uspelo zaradi uši. mogla bi porezast poganjke.naj bi bil zelo dober. kakšne so vaše izkušnje?
catcat
26. feb 2012 12:42
Kupila jo bom, in potem bom kombinirala malo tega, malo onega. Dokler bo dojenček, bo verjetno romala v garažo, v puberteti ji bo pa tako ali tako vroče .
lp
cervus
26. feb 2012 12:46
Jaz sem ga lani, prvič. Pa ga ne bom več, ker imam premajhen vrt. In sem zaradi tega žalostna. Perja naredi ogromno, meni je zrasel v višino 3/4 m, tako, da sem ga morala privezovati (mogoče je bla takšna sorta, kaj pa vem). Strokov je naredil za 2x v zelenjavno juho, bili so dobri, za vse prste polizat. Rastline zdrave, nič uši, malo dela z njimi, samo - kot sem že napisala, ratala je cela džungla.
lp
cervus
26. feb 2012 12:57
moji so bili tudi velki, tudi stroki so bili lepi ampak še preden so zrasli so jih uničile uši.
catcat
26. feb 2012 13:31
Kako bi se mi obneslo, če bi sedaj v lončke posejala solato (v vsak lonček eno seme), ko bi pa dovolj zrasla, bi posadila v vrt? Koliko časa približno rabi, da je sadika dovolj velika za presajanje v vrt?
Teka
26. feb 2012 14:11
Teka, jaz sem to ravnokar naredila .Seme sem posejala v tiste majne, 2x2 cm v elike lončke. Mi pa nekako ni uspelo posaditi samo po 1 seme. Kar bo, pa bo.
rosie
26. feb 2012 14:13
Aja, posejala sem še 2 vrsti paradižnika (češnjevec in pelate) in eno vrsto paprike.
rosie
26. feb 2012 16:44
Kaj pa bučke in kumare se že lahko seje v lončke?
buča
26. feb 2012 17:41
Buča, vsaj mesec, raje mesec in po prezgodaj. Pred ledenimi možmi jih ne moremo dati na vrt (razen, če imaš rastlinjak, četudi neogrevan).
rimljanka
27. feb 2012 20:48
Ja, Rimljanka mislila sem v lončke in v rastlinjak. No, danes sem posejala paradižnike, bučke in nekaj kumar. Upam, da ni prezgodaj.
bučaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Mini potičke
Lazanja z bolonjsko omako