7. maj 2010 15:40
Danes sem posadila sladko koruzo, nekaj fižola in jedilne bučke. Krompirček pa že ven rine. buča
7. maj 2010 15:40
Danes sem posadila sladko koruzo, nekaj fižola in jedilne bučke. Krompirček pa že ven rine. buča
8. maj 2010 8:52
Ja Vlado imaš prav verjetno bo bolje probat s kozarci za vlaganje.To bom še danes naredila samo če ne bo deževalo,da vidimo če bo delovalo.Lp. nodikabranka171
sporočila: 218
8. maj 2010 22:14
Ima kdo izkušnje kako se znebiti ogrcev- ličink majskega hrošča. V kmetijski zadrugi pravijo naj jeseni razkužimo cel vrt,a nebi šla v tako drasično verzijo. Ima kdo kak bolj naravi prijazen predlog ker mi bodo vse požrli hvala branka171
9. maj 2010 8:22
Evo link! Poslušajte, strokovnjakinja svetuje kako pregnati, ali se znebiti, BRAMORJEV, KRTOV, POLŽEV , VOLUHARJEV in STRUN. Mogoče bo komu koristilo. http://tvslo.si/predvajaj/gost-prof-dr-alojz- Teka
9. maj 2010 8:23
Ali kdo seje koruzo, tisto, ki jo dobimo v trovini vloženo? Teka
9. maj 2010 11:39
Teka je napisal/a: |
Ali kdo seje koruzo, tisto, ki jo dobimo v trovini vloženo?Teka |
Ne vem katero misliš, une majhne storže ali sladko koruzo ( konzervirana zrna ). Slednjo jaz sejem, je enkratna, dobro si me spomnila.
Da vam predstavim mojo sodelavko na vrtu. Imeli sva pogovor o njenih nalogah, saj veste, škodljive žuželke, polži.......... :
Drugač, a že pobirate rabarbaro, malo prej sem pogruntal, da je " godna "?
ežoj
9. maj 2010 13:11
Ja, seveda je rabarbara za pobira nje, pri nas hkrati opravlja še funkcijo osrednjega elementa v vrtu, ko cveti. Jo je za oboje zadosti, je take zelo fine sorte, nič tankih, nasprotmno zelo debelih in sočnih pecljev.
O, brezrepa pa ....krasno, še polže ima rada menda.....
rimljanka
9. maj 2010 14:42
Ja tisto koruzo v zrnju sem mislila. Teka
9. maj 2010 16:20
Moja rabarbara je pa bolj boga, sami listi so jo peclji pa tenki.
jade
9. maj 2010 22:04
Ja,tudi jaz posadim sladko koruzo,mislim,da že malo kuka ven. Prva rabarbara pa je že v sirupu. anaevaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špageti z brokolijem in prepraženimi drobtinami z inčuni
Peresniki z omako puttanesca