17. feb 2013 9:19
Vanja, čedna drevesca!
začetnik
17. feb 2013 9:19
Vanja, čedna drevesca!
začetnik
17. feb 2013 10:29
začetnik je napisal/a: |
A kdo ve, kaj se dogaja s forumom rastlince? |
17. feb 2013 11:23
Rimljanka,
meni že več kot dva dni, ko kliknem na povezavo napiše, "prosim obiščite spletno stran kasneje".
Iz svojega računalnika sploh ne morem dostopat več.
Žalostna.
Ali ti dostopaš brez vsakega problema?
začetnik
17. feb 2013 21:04
Jaz dostopam lahko samo preko explorerja,mozzila mi napiše isto.
So pa nekatere najbolj aktivne menda obvestili o nadgradnji "moj forum.si".
Kot sem danes brala njihove poste,so vsem nam svetovali da naj počistimo piškotke ;)
Drugače pa forum deluje normalno.
anaevahttp://poosmiinpol.blogspot.com/
17. feb 2013 21:28
Meni dela normalno, na IE, od koder dostopam običajno, tudi Mozilla in Google Chrome ne delata težav, sem preverila. V četrtek res ni delal do nekako 13. ure, so menjali strežnik menda. Pobriši piškotke pa bo menda OK.
rimljanka
17. feb 2013 21:32
Hvala anaeva. Pobrisala (pojedla) sem piškotke in vse štima.
začetnik
17. feb 2013 21:35
Rimljanka, sva hkrati pisali.Hvala, piškotke je bilo treba pobrisati.
začetnik
21. feb 2013 16:24
anibas je napisal/a: | ||
Papriko posej (do konca februarja najkasneje) v platojčke, ko ji zrasteta prva dva prava lista jo prepikiraj in potem jo pustiš da raste dokler je ne posadiš v vrt.Za paradižnik je pa še absolutno prekmalu, saj hitro kali in raste in potem boš imela vse sadike pretegnjene in to ni v redu.Paradižnik nekje v začetku marca in je dovolj kmalu.Ko ga pa pikiraš, ga posadiš v lonček skoraj do kličnih listov, tako bo rastlinica naredila korenine še po steblu in bo močnejša. V glavnem je zdaj čas za sajenje v sadilne plošče, korita in platojčke tisti rastlin, ki za kalitev potrebujejo več časa.Konec februarja pa še ostalo zelenjavo.Jaz imam vse na okenski polici kjer je dovolj svetlobe in toplote.
|
Jaz sem papriko posejela začetek februarja pa mi je do zdej vzkalilo samo kakšnih pet.Ne vem zakaj.
golubić
21. feb 2013 17:20
Golubič, na kakšni temperaturi pa imaš posejano? Tam nekje okoli 23 bi bilo kar treba, da je.
rimljanka
21. feb 2013 17:24
Sigurno je temperatura manjša.Dala jih bom na topleje.hvala.
golubićKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | rimljanka |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kremšnite, kremne rezine - kot z Bleda
Hrustljava piščančja cezarjeva solata s polento