14. nov 2008 17:43
No, tole, da imajo različne kontejnerje za različno barvo stekla, je pa meni čisto "tu mač" Oprosti, ampak jaz nisem zaposlena na komunali in ne mislim podpirati lenobo nekomu drugemu - ali opravljati delo nekega komunalnega delavca, zato, da ga tebi ne bo treba plačat.. Tudi mi ločujemo odpadke. Priznam pa, da ko mi bo nekdo zatežil z biološkimi odpadki, da boma zakačila - smo namreč na deželi. Pa tiste fore, da moram jogurtov lonček umiti preden ga vržem v kontejner s plastiko - sorry, meni je voda bolj dragocena in jo ne mislim tratiti za takšne stvari. Pa nekaj me tudi zanima - gre za nekatere stvari, ki se jih da reciklirat, ali z drugimi besedami - mi moramo za Komunalo zbirati stvari, in če jih ne bomo bomo plačali kazen, zato, da jih ona potem proda na Dinos oz. firmam, ki pač določen material odkopujejo. Se pravi, če jaz ne bom zbirala zate, bom kaznovana, ker bom s tem tebe prikrajšala za zaslužek! Jaz bi rekla - če hočeš, da ti zbiram in ločujem reciklažni material boš TI meni za to plačal ali pa znižal račun! Ampak, ker imam naravo zelo rada, seveda tudi jaz ločujem odpadke, ampak jezi me pa vseeno. lp, vanjatajnsek