Ali mi lahko pomagate obarvati marcipan na črno?Nisem še delala z marcipanom, pa bi probala narediti torto za mojega 4 letnega sina. Zelo si želi avto mcqueen.Prosim za pomoc.
karmyy
Ali mi lahko pomagate obarvati marcipan na črno?Nisem še delala z marcipanom, pa bi probala narediti torto za mojega 4 letnega sina. Zelo si želi avto mcqueen.Prosim za pomoc.
karmyy
13. nov 2008 12:40
Pozdravljena ! Nisem še poskusila ,ampak se mi zdi , da bi bilo dobro dodati nekaj stopljene jedilne čokolade.Sicer ne bi bilo čisto črno ampak rjavo. Poskušaj. TESSA
13. nov 2008 12:49
Ti vprašaj direktno naslednje: katkolopatko, stano.r, jade, unicorn, morsko medvedko.... Vendelina jr.
13. nov 2008 12:56
Hvala za nasvete pa lep dan, čeprav deževen. karmyy
13. nov 2008 13:01
karmyy, popolnoma črno barvo boš težko dobila po naravni poti, zato je najbolje, da obarvaš marcipan z živilsko barvo. Dobiš jo v trgovini pekarne vrhnika v črnučah, mogoče še kje, vendar skoraj nemogoče v navadnih živilskih trgovinah. Če nimaš možnosti nakupa se mi oglasi na zs, pa ti z veseljem odstopim malo... lp matildaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Piškoti z ovsenimi kosmiči in kokosovim oljem
Palačinke z gobami in ajdovo kašo