Pozdravljeni!
potrebujem big bang nalepke, ki jih zamenjam za tuševe, mercatorjeve, dm-ove.
tina_lesnik
Pozdravljeni!
potrebujem big bang nalepke, ki jih zamenjam za tuševe, mercatorjeve, dm-ove.
tina_lesnik
12. nov 2008 12:33
imam 2 nalepljene in ti lahko pošljem pošlji mi naslov na zs harmonika
13. nov 2008 9:39
se 3 mi manjkajo ... na voljo se imam dmove nalepke in tuševe. tina_lesnik
13. nov 2008 10:14
Da ne odpiram nove teme, jaz bi pa rabila še dve nalepki od DM. Imam pa nekaj lino medvedkov če katera rabi LP patka
13. nov 2008 11:22
Tudi jaz potrbujem 3 big bang nalepke.Če jih kdo ima in je za zamenjavo drugih nalepk naj se javi na zs.lep pozdrav mehurček
13. nov 2008 12:56
Jaz pa potrebujem samo eno big bang nalepko, zamenjam za sparove nalepke. lp STANEJ
17. nov 2008 20:54
Zares bi bila zelo hvaležna če ima kdo kakšno nalepko ali več nalepkic BIG BANG pa jih do časa veljavnosti ne bo izkoristil (veljavne so le še v decembru). Zares nujno bi jih potrebovala, ker bova konec leta s fantom kupila nekaj gospodinjskih aparatov za najino stanovanje ( če bova zbrala dovolj pikiv da bo kakšen popust). Zares bi nama zelo pomagali. Zahvaljujem se že vnaprej ! Pišete mi lahko na zasebna sporočila. AlNi83
18. nov 2008 18:57
jaz pa potrebujem samo še 2. sem jih z vašo pomočjo uspela zbrat za 1 kartonček in pol :) tina_lesnik
18. nov 2008 20:21
Pozdravljene, tudi jaz potrebujem bigbangove nalepke. Imate še kakšno zame? V kolikor imate izpolnjen cel krtonček, sem zanj pripravljena tudi plačat! Sporočite na ZS ali urska.baruca@gmail.com Hvala, LP, Urška majčkeno
18. nov 2008 21:24
Plačati zakaj, da boš imela potem 20 evrov popusta ali kaj?
19. nov 2008 8:31
Ja. Na primer 6nalepk kupim za 5-10eur. majčkenoKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Domači prijatelj z orehi in čokolado
Dušeno sladko zelje