4. dec 2015 15:31
Kaj pa tvoj proizvajalec pravi da naj bi uporabljali za ciscenje?
the tina
4. dec 2015 15:31
Kaj pa tvoj proizvajalec pravi da naj bi uporabljali za ciscenje?
the tina
4. dec 2015 16:28
Dolga leta sem uporabljala čistilo za steklokeramiko.Potem pa ugotovim, da čistilo, ki ga imam za zepterjevo posodo velja tudi za steklokeramiko.Sedaj čistim s tem in je ok.Se pravi eno čistilo za dvojni namen.
dari
4. dec 2015 16:39
Jaz imam tudi steklokeramično ploščo s kombinacijo plina. Enostavni madeži se lepo sperejo z gobico in detergentom in nazadnje s papirnato brisačko. Ne morem pa prehvaliti dr. Beckamnn tekoče čistilo za steklokeramične plošče, steklo se čudovito sveti. Vsekakor pa trdovratne madeže naprej navlažim in malo pustim in očistim s strgalom.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
5. dec 2015 6:50
Enako čistilo kot Trixi uporabljam 1-2 x tedensko - po potrebi. Vmes pa počistim z gobico, malo razmaščevalca in gre. Če je pa plošča lisasta pa malo stelexa, pap. kuhinjsko brisačko v roke ali pa krpiso iz mikrovlaken in gre.
tedyka
5. dec 2015 8:00
ko mleko kepi in pride na steklokeramično ploščo takoj odstranite lonec in na vročo mleko oz. ploščo posujete sol ta bo popila mleko in smrad ko se ohladi plošča pa postrgate s strgalom za steklokeramično ploščo.
lp
martina.pridnaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Palačinke z gobami in ajdovo kašo
Tortelini z bučkami in slanino