11. nov 2008 11:06
Batin outlet je res drag...cene niso nič kaj nižje od cen v Batinih trgovinah (mogoče za kak izdelek, ne pa vsak)...pa še dodaten popust kot študentka ne dobim, ker je kao outlet. ycrna
11. nov 2008 11:06
Batin outlet je res drag...cene niso nič kaj nižje od cen v Batinih trgovinah (mogoče za kak izdelek, ne pa vsak)...pa še dodaten popust kot študentka ne dobim, ker je kao outlet. ycrna
11. nov 2008 11:29
A Droga Kolinska na Šmartinski še obstaja, kaj niso nekaj zaprli oz. ukinili proizvodnjo in blagovne znamke? šmentana muha
11. nov 2008 11:29
Ponavadi se odpravimo v Eto v Kamniku. Čisto blizu je tudi Svilanit, kjer se dobi kakšno blago z napako zelo poceni. V Tržiču obiščemo Peko, kjer imajo zadnje številke modelov po zelo ugodnih cenah. Glede oblačil, pa mislim, da se H&M še najbolj splača (glede na ceno in kakovost). BiBaBuBa
11. nov 2008 12:08
Ja Droga Kolinska je še, industrijska prodajalna, grem večkrat tja. nikole
11. nov 2008 14:40
[citat=--rimljanka--]
[citat=--katka lopatka--]Fructala v Šiški že lep čas ni, sem soseda. katka http://katka-lopatka.moj-album.com/[/citat]
Ne bo držalo, prodajni program Fructala je naprodaj (kot je omenjeno za Kamnik) v trgovini Union, ta je tudi v Šiški. Pa še pivo obeh slovenskih proizvajalcev, pa še kaj....
rimljanka - zasebno mnenje[/citat]
Sporočilo je spremenil(a) rimljanka dne 11. nov 2008 14:40:45
11. nov 2008 14:51
Ni je na tistem mestu v tovarni Fructal, kjer je bila. Tistega je namreč mislila Začetnica, marsikdo bi lahko hodil tja, pa je ne bi bilo več. katka http://katka-lopatka.moj-album.com/
11. nov 2008 14:53
No, če sva natančni si napisala, da je v Šiški ni več.
Zdaj torej vedo, kje je.
rimljanka - zasebno mnenje
11. nov 2008 15:59
Pa Gorenjka v Lescah (se splača kilske čokolade) in Alpina v Žireh. V zadnji je tako, da je prav posebna trgovina - pač izdelki z napako, ki pa ponavadi ni vidna (no razen če se zelo poglobiš), pa še to ni nujno da je povsod napaka... Klarka
11. nov 2008 16:09
Na štajerskem koncu je super trgovina Golida v Mlekarni Arja Vas (Zelene doline). Imajo en velik hladilnik z ZELO znižanimi cenami mlečnih izdelkov. Sama kupujem tam razne jogurte, ki stanejo od 10 centov do 25 centov. So pa pred iztekom roka. Sir se da dobiti po 4€ kilogram.
Če je kateru izdelku potekel rok, ga dobiš zastonj. Tako je moj zadnjič prinesel nekaj lončkov kisle smetane (ki sem jo potem porabljala še cel mesec in je bila čisto v redu).
Tega še nisem videla v nobeni drugi mlekarni. SPloh v Ljubljanskih mlekarnah so me neprijetno presenetili, ker niso imeli tako znižanih artiklov (sem pač razvajena z Zelenimi dolinami). :)
Sonja
Sporočilo je spremenil(a) sonchika dne 11. nov 2008 16:10:53
11. nov 2008 16:18
sonchika saj je kisla :P ne mora 2x skisat hihi ycrnaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Srbski pasulj
Dušene školjke s pivom na sredozemski način