Čudežni mineral
12. nov 2008 15:18
Hej, da se ne bova za kofe zmenili, kr kle? (da ne bo pomote, kroglice nimajo nobene veze kle zdraven). Aja, v kokosu? A majo kaj podobnega v najini slaščičarni? lidka [sonce]
12. nov 2008 16:23
Se jutri zjutraj slišiva, pa bo? A prinesem kokos?
9. okt 2009 16:58
rimljanka je napisal/a: |
Klorov dioksid, madonca, to pa ja NE MORE OBSTAJATI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kemike bo kap!!!! [nagelj] rimljanka - zasebno mnenje |
9. okt 2009 17:06
Parafrend, a ti si se včlanil samo zato, da dokažeš obstoj klorovega dioksida?!!
tulka
9. okt 2009 17:10
Ma kaki, parafrend ne prebere vsega, pa pol malce čudno izpade. Rimljanka je sicer čist odraslo dekle in zna fino jezik stegnit in se branit sama, ampak bom vseeno napisala, da je svojo izjavo popravila 11. novembra 2008 leta Gospodovega, ob 12.48 po srednjeevropskem času. Hja, če se že hočmo oglašat, je treba vedet, kaj VSE je bilo napisanega na to temo.
lp
P.s. Ne, ni polna luna, deževje se približuje
cervus
Sporočilo je spremenil(a) elaphus dne 09.okt 2009 17:11
9. okt 2009 18:12
Če eni lahko zaj***** zaradi ene same vejice, je prav da Parafrend napiše tisto, kar zna. Razumem bolj malo, ampak tudi mene ne razumejo (vedno). Zame je ta kemija ena znanost...
F r i n a
9. okt 2009 19:49
No, jaz se opravičujem, če sem zvenela napadalno. Občutek sem imela, da nekdo išče prepir. Parafrend, dobrodošel na KulSlo!
tulka
9. okt 2009 19:57
frina je napisal/a: |
Če eni lahko zaj***** zaradi ene same vejice, je prav da Parafrend napiše tisto, kar zna. F r i n a |
no, se mi zdi, da je bilo tole c/p:
www.zzv-ce.si/uploads/2008/pdf/klo">www.zzv-ce.si/uploads/2008/pdf/klo" target="_blank">http://209.85.129.132/search?q=cache:fnIrmBkNzckJ:w
lp
cervus
9. okt 2009 20:31
Ja, neznosna lahkost c/p.......in avtorstvo je deveta briga tistega, ki se gre c/p........................
rimljanka - moderatorka Kulinarične SlovenijeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Forumi (vroče teme)
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti
Mango cheesecake brez peke
Svedri s parmezanovo kremo