Spoštovani
Ker sem ljubitelj narave in naravne pridelave, bi rad izvedel kje se dobi res domači pristni med (gozdni, akacijev). Zaželjeno bližina Celja.
Za podatke se zahvaljujem
karajan
Spoštovani
Ker sem ljubitelj narave in naravne pridelave, bi rad izvedel kje se dobi res domači pristni med (gozdni, akacijev). Zaželjeno bližina Celja.
Za podatke se zahvaljujem
karajan
10. nov 2008 13:25
Ja, ni ravno Celje, no, ampak, če se ti da na Koroško skočiti na izlet, potem ti zares toplo priporočam "Koroško strd" Čebelarske zveze Koroške. Mogoče pa tudi pošljejo. fresh
10. nov 2008 13:29
Mi ga kupujemo pri sosedu čebelarju, ampak smo na Krasu. Ima pa gozdnega, cvetličnega, potem pa še lipovega, akacijo, rešeliko, letos nekaj kozarcev robide in še kaj bi se našlo. Pošljem ZS, če vas kljub oddaljenosti zanima. LP kuharica Mici
10. nov 2008 14:53
Domač med se dobi pri meni. Okolica LJ. Lp prozman
10. nov 2008 15:24
Jaz imam v sorodstvu čebelarja, ki zanesljivo prodaja kvalitetne in pristne medene izdelke in seveda tudi med - preizkušeno! Ima tudi licenco. Piši mi na ZS, da ne bi tukaj koga razjezile... Čau neny111
10. nov 2008 15:25
Aja, blizu Celja je, sem pozabila napisat. neny111
10. nov 2008 17:36
Karajan, poglej ZS.
rimljanka - zasebno mnenje
10. nov 2008 18:39
Karajan, odpri ZS. LP hedonist
11. nov 2008 16:58
karajan je napisal/a: |
Spoštovani Ker sem ljubitelj narave in naravne pridelave, bi rad izvedel kje se dobi res domači pristni med (gozdni, akacijev). Zaželjeno bližina Celja. Za podatke se zahvaljujem karajan |
11. nov 2008 17:02
nasha, nikakor ne samo Primorska...
rimljanka - zasebno mnenje
11. nov 2008 17:53
neny111 in prozman poslala sem vama zs. kfKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Slivove rožice
Zelenjavna zloženka