Sem novi zato Lepo pozdravljam vse kulinarčke!
Zanima pa me,kje so še gostišča kjer imajo za vikend ples?Lokacija naj bo Maribor z okolico.
Hvala vsem ki mi boste pomagali!
marzaky
Sem novi zato Lepo pozdravljam vse kulinarčke!
Zanima pa me,kje so še gostišča kjer imajo za vikend ples?Lokacija naj bo Maribor z okolico.
Hvala vsem ki mi boste pomagali!
marzaky
9. nov 2008 20:49
Zdraviče, novi! V MB je beda. Čujem, ka vsi hodijo plesat na Ribičijo, drugiga pa ti nea vem povedat. Aja, včasik smo hodle v restavracijo Nigra. Je tam še sploh kaj? tumpika
9. nov 2008 21:02
Odvisno od starosti :) in od tega kakšno zabavo si nadejate. Ribičija ja, tam je vedno feša, vsak vikend neka druga skupina igra, drugače pa je tudi v Mondu vsak vikend nekaj za plesat. Za mlade pa kot vedno Štuk, Samsara, pa Planet tuš, v Bistrci tudi sta 2 taka "diskača", pa Bowling... In v MB ni NIKOL beda :) prou fajn se mamo vedno kamor gremo, le da je prava družba, predvsem pa so ljudje tako domači in prijazni da nisem mogla verjet ko sem primerjala recimo z Ljubljano. No, ali pa je to samo moj okus... nitta
9. nov 2008 21:47
Kaj Evergreen blizu Pesnice še obstaja?
Titta
10. nov 2008 3:02
Kaj pa Oaza (pri kopališču TAM)?? Smo imeli pred tremi leti tam eno "srečanje" ob obletnici, pa je bila zelo fajn glasba, plesalci pa vseh starosti. galja
10. nov 2008 9:26
Pri Anderliču je živa glasba mišika
10. nov 2008 17:23
V Rotovški kleti vsaki petek in soboto pleees. tumpikaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polpeti cvetača-brokoli z bučnim pirejem in špinačno omako
Nevzhajana orehova potica