Mi lahko napišete kakšen dober recept za pripravo sveze repe. Nekaj sem razmišljala, da bi jo enostavno podušila na čebuli in jo imela kot prilogo.
smetka
Mi lahko napišete kakšen dober recept za pripravo sveze repe. Nekaj sem razmišljala, da bi jo enostavno podušila na čebuli in jo imela kot prilogo.
smetka
8. nov 2008 8:57
http://www.kulinarika.net/recept/prikuhe/Sladka_repa-57
našla sem samo ta recept.
mizarka
8. nov 2008 9:56
Narežeš na pol cm debele lističe, narežeš še rumeno bučo in izmenično naložiš v pekač. Preliješ s smetano, ki jo posoliš, dodaš muškatni orešček in jajce in spečeš. Tik pred koncem potresi s parmezanom in gratiniraj. fresh
8. nov 2008 14:55
Surovo repo lahko uporabiš v šari:
MM
8. nov 2008 15:51
Surova repa je dobra tudi za zgoščevanje zelenjavnih juh in omak - v takih lahko povsem nadomesti bučke.
Cila
8. nov 2008 17:30
Kot priloga bo v redu. Mi skuhamo enostavno juho: rezine repe in kocke krompirja skuhamo, posolimo, noter dam še pol zelenjavne kocke. Tast si gor da še žlico ocvirkov (zelo zdravo), ostali pa ne. Atina
8. nov 2008 19:27
Skuham jo na sopari zraven dam kronpir in korenje,ko je kuhano potresem še s pretšilom.To imam za prilogo zraven mesa. MilžiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jajčevci z rižkom
Kitajski kruh