7. nov 2008 13:25
Glede na to, da je tvoj dragi polnoleten in priseben moški, ki očitno ima probleme z bolj občutljivim prebavnim sistemom, bi pa res lahko premogel tudi tistega malce poguma in se spravil do zdravnika, da mu konkretno povedo, kaj je z njim narobe. Če eden ravno ne reagira, pa do naslednjega. Saj meni je tudi okulist rekel, da čsito dobro vidim, pa nisem. Sem šla k drugemu. In to vse pod prisilo, ko so našim doma končno pregorele varovalke. Ne govorim samo o okulistu, ampak tudi o kasnejših zdravstvenih problemih.
Ker sama tudi imam švoh želodec, pa ledvice... In sem mislila eno, ven pa je prišlo čisto nekaj drugega - nič svinjine, nič govedine, še posebej pa nič prekajenega, intoleranca na laktozo... Skratka, če bi kdo prišel k meni, bi rekel, da pri tej hiši sigurno stradamo, ampak se najde nadomestek za vse. O testeninah na splošno govorit... je toliko različnih vrst in tipov moke, da so sigurno kje kakšne, ki jih "prebavlja". Sama imam izredno rada vse iz kamuta in pire. Omak pri nas nikoli nismo zgoščevali z moko.
Namesto, da bi vidva oba uživala, si razbijaš glavo s tem, kaj in kako skuhati.
Sama sem bila prostovoljno 3 mesece na strogi dieti (ne shujševalni, ampak taki za zdravje) in sem bila potem kot nova. Sem pa tri mesece skupaj sanjala jogurte in belo kavo, to pa priznam. Dve stvari, brez katerih ne morem.
Loni Makaroni