6. nov 2008 21:53
mi smo pa razmišljali da bi šli za novo leto kam na smučišče(kjerkoli),pa sm vse pregledala in vse zasedeno(vem da je malo pozno.)tako da se priporočam če katera pozna kakga zasebnika ki ima apartma za 4 osebe. žabica21
6. nov 2008 21:53
mi smo pa razmišljali da bi šli za novo leto kam na smučišče(kjerkoli),pa sm vse pregledala in vse zasedeno(vem da je malo pozno.)tako da se priporočam če katera pozna kakga zasebnika ki ima apartma za 4 osebe. žabica21
7. nov 2008 11:26
Teka, hvala za namige, sem poklicala, pa nobeden ni bil navdušen nad tem da bi oddal samo za 3 ali 4 nočitve. Ali mi lahko poveš po kolk maš karte za Cerkno, ker sem mal gledala ceno za predprodajo, pa me pride ceneje, če v sezoni kupim družinsko. Na Cerknem je tale družinska zelo ugodna ponudba za nas ( dva odrasla, dva otroka ) No, sedaj sem dobila apartma v Kranjski gori, čisto po naklučju. Na netu sem malo brskala, poklicala nekoga, ki je oglaševal oddajo apartmajev, rekel mi je, da ima zasedeno, da pa mi lahko da tel. št. sosede. In res poklicala sem to gospo, imela je prosto in ni čisto nič komplicirala za samo 3 nočitve. Sedaj pa samo še upam, da bo sneg. Žabica 21, malo še pokličite naokoli, se bo sigurno kaj našlo. Pa srečno, Brihta
7. nov 2008 15:22
smo klicali veliko..in poslali velikoo mailov, pa je vse zasedeno žabica21
7. nov 2008 16:21
Brihta,
poznaš Ložekarja v Logarski dolini? Ima svojo vlečnico (ali morda dve?), intimno atmosfero, pristno domačo kuhinjo, lepo hiško in neomejeno možnost izletov!
Mi smo bili tam za novo leto, pa tudi naši šolarji hodijo tja v šolo v naravi. Cene niso pretirane, problem je samo sneg...
jasna
9. nov 2008 7:23
Brihta, tu imajo otroške in mladinske. Otroške so od letnika 1994-2003, mladinske pa od 1984-1993. Kolk maš stare otroke? Cene so pa take: skupno 5 kart ti lahko zrihtam po: odrasla 19.30 evra, mladinska 17.60 evra, otroška 12.40 evra. Neomejeno kart pa: odrasla 21.40 evra, oroška, mladinska in otoška pa cca še 2 evra manj. Te cene veljajo samo do 15.11.2008, po tem datumu so dražje. Teka Sporočilo je spremenil(a) Teka dne 09. nov 2008 07:24:16
9. nov 2008 21:02
Ja Jasna tale Ložekar bi bil pa za probat. Glede na to, da majo dobre izlete mogoče pride na vrsto za 1. maja, takrat vsako leto na veliko hodimo. Hvala. BrihtaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pijana Kokoš
French toast s sadjem