6. nov 2008 13:22
ati zlati.. s tem se popolnoma strinjam
MM
6. nov 2008 13:22
ati zlati.. s tem se popolnoma strinjam
MM
6. nov 2008 13:53
Ojoj, res, kot bi nekateri pojedli "vso pamet" sveta. Meni je razumljivo in dejansko vseeno, kako si kdo pripravlja hrano. Pa če je lignje z Nutello, če komu paše... (in nikoli mi ne bo jasno, zakaj se kuharje, domačine, lokalce z juga tako kuje v božanstva). Hej, če smo se naučili delat razne biftke, pečenke s sadjem, medom, oreščki ipd., zakaj ne bi eksperimentirali tudi z morsko hrano in si malo odprli obzorja? (pa tatarska omaka tu nima nobene veze, ker ni nek kulinarični dosežek). lidka [sonce]
6. nov 2008 15:37
Vendelina jr. je napisal/a: |
BTW, kakšni pa so jadranski lignji v ocvrti verziji....ker jaz poznam predvsem "azijske" in ostale small-size-in- od-daleč-in-na-ledu lignje v ocvrti verziji....in jih tudi polijem s pestom....(sem na začetku prezrla besedo "jadranski"). Do jadranskega imam skoraj verski odnos. Nevertheless, kolegica je z Obale pa se lahko " enmal iz belega kruha norca dela"..... Vendelina jr. |
6. nov 2008 17:09
Evo, še jaz: sem minimalističen ( manj je več ) pri sadovih voda ( da ne rečem morja ), torej tržaška na skuše ( tako sem se naučil v operni kleti v Lj. pred enimi dvadjsetimi leti, pa mimgrede, a operna klet je še in a se tam da pojest dobre ribe ) tatarska na kakšne puste ribe, tudi na cipla in je že konec. Tatarsko večinoma imam v hladilniku, če je ni, pa bi jo rad, večinoma pogoljufam s majonezo, drobno nasekljanimi kumaricami in še mal kisa od kumaric, kaprov ponavadi nimam. Evo pa še nekaj, niso lignji, pa rudi tatarska ne paše:
A ja, zaseka je pa zakon.
ežoj
6. nov 2008 17:56
Ežoj, ti si zakon!
lp
Ps. Atizlati, kako te je lepo brati po dolgem času
AnamarijaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polpeti cvetača-brokoli z bučnim pirejem in špinačno omako
Browniji s temnim pivom