10. jan 2009 10:37
Jaz pa bi jih prav milo prosila... Manjka mi, da dopolnem še en komplet - lončke... za krožničke imama, ampak si zelo želim skodelice... Če mi kdo lahko pomaga, prosim, prosim... V zameno lahko odstopim tuševe... Hvala! dalina
10. jan 2009 10:37
Jaz pa bi jih prav milo prosila... Manjka mi, da dopolnem še en komplet - lončke... za krožničke imama, ampak si zelo želim skodelice... Če mi kdo lahko pomaga, prosim, prosim... V zameno lahko odstopim tuševe... Hvala! dalina
10. jan 2009 10:44
Koliko jih še rabiš?
Rada bi jih vsem dala, kar pa seveda ne bo možno.
Če kateri manjka ena, dve, to bo šlo skoz.
katti
14. jan 2009 6:43
Jest tud ne rabim več mercatorjevih nalepk, pa jih imam še nekaj - ima katera kakšno od DM-ja viška? Zamenjam! zima13
14. jan 2009 7:58
Če ima še kera kaj viška nalepk se priporočam. Rabla bi jih za mami,komaj je zbrala za ene skodelice pa so ji ukradli torbico in nalepke v njej... anitab
14. jan 2009 9:14
Jaz jih imam tudi nekaj viška, zamenjam za Mercatorjeve račune od Ariela, Ariel proff. ali Drefta. Ali pa za Nove DM nalepke (s košarico). Joan
14. jan 2009 13:12
Prosim za 5 nalepk ,če jih še ima katera kriznana
14. jan 2009 14:24
Tudi jaz bi prosila za dve mercatorjevi nalepki, ki mi manjkata do kompleta, v zamenjavo pa nudim 3 merkurjeve (tiste z mašnico, upam da so še v veljavi) in 36 šparovih. lp menci
14. jan 2009 15:07
POŠLJITE MI NASLOV PA VAM POŠLJEM harmonika
14. jan 2009 16:49
Tud mi jih imamo nekaj viška... na ZS.
strippy
15. jan 2009 12:44
Vsem, ki ste mi pisali na zs se zahvaljujem za ponudbe, ostalim pa sporočam, da sem svoj kartonček dopolnila. lp menciKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pohorska gibanica
Bolj enostavno in poceni ne gre