26. jan 2009 11:57
Jaz pa sem jih sedaj zbrala.Moja sestra pa še ne ,ampak upam ,da jih uspe tudi ona. Sicer pa imam sama na zalogi kar nekaj nalepk od špara .Tako ,da če jih katera rabi naj mi piše Lep pozdrav kriznana
26. jan 2009 11:57
Jaz pa sem jih sedaj zbrala.Moja sestra pa še ne ,ampak upam ,da jih uspe tudi ona. Sicer pa imam sama na zalogi kar nekaj nalepk od špara .Tako ,da če jih katera rabi naj mi piše Lep pozdrav kriznana
26. jan 2009 18:55
Meni pa za šalčke manjkata še 2 mer.nalepki. Sem imela obljubljene, zato se nisem prej oglasila. In če jih je katera še našla v kakšnem kotu denarnice, se priporočam. libra
27. jan 2009 20:10
Sem dobila še nekaj nalepk in jih še vedno menjam za M račune za Lenor, ariel ali Dreft ali nove DM. Libra, poslala sem ZS. Joan
28. jan 2009 7:35
Jaz bi pa rada nalepke sedaj ko sem jih le zbrala tudi unovčila, a šalčk nimajo nikjer več. Kaj pa delajo akcije do nekega datuma, če tega niso sposobni speljat. Ne vem kam 100 km stran se pa spet ne bom vozila po šalčke...Ko bi se človek lahko pritožil. Teka
31. jan 2009 18:57
Ali ima kdo, ki je iz LJ. še nalepke Mercato? Rabila bi še 2 nalepkici. Imam pa zelo veliko šparovih nalepk. lp Kajcika
2. feb 2009 18:34
imam eno pošljem???'
2. feb 2009 19:49
danes je zadnji dan za koristiti te nalepkice... nitta
2. feb 2009 20:29
Mercatorjeve nalepke lahko zbirate še naprej za krožnike in ostajajo iste oz. enake. Tako da če so vam ostale, jih boste lahko porabile za krožnike. zoja2
3. feb 2009 18:59
No ,super ,sem jih danes 6 dobila. lp goga
10. feb 2009 19:25
Tudi jaz se priporočam za Merk.nalepke. V zameno dam lahko razne slikice(medo Pu, Smrkci, lokomotivček Tomaž...) zelvicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pure svedri s paradižnikom in baziliko
Peresniki z omako puttanesca