19. nov 2008 19:14
lepo prosim ,mi pošlješ harmonika
19. nov 2008 19:14
lepo prosim ,mi pošlješ harmonika
19. nov 2008 20:03
A ti tudi prosjačiš? Šalim se, saj so včasih rekli, da kar se prosi, se lahko nosi. Mene lahko prosite za vse vrste nalepk, kefirjeve gobice, kakšen vzorček, kar se vam zdi pač. V veselje mi bo, če vam bom lahko pomagala. Kupujem pa v vseh trgovinah, saj jih je v moji bližini dovolj. riba-ribica
19. nov 2008 22:00
Ribica prometa na kartici ne kontrolirajo nekateri pač plačujejo z gotovino nekateri z artico in tega ne morejo kontrolirati. leni1
19. nov 2008 22:46
meni manjka 10 nalepk , ker v mercatorju kopujem večino samo malico , se te nalepke zeloooo počasi nabirajo , če ima kaka kero viška menjam za šparove irenca penca
20. nov 2008 8:47
Nujno rabim še 5 sparovih nalepk, lepo prosim, če še jih katera ima. Lp Talija
20. nov 2008 10:25
jzi tut rabla mercatorjeve nalepke ... ce bo mela katera/-i odvec se priporocam, lahko zamnenjam za kaj drugega .. Bonky
20. nov 2008 17:29
Stanja ne kontrolirajo!!! Seveda pa trgovke same pospravijo nalepke, ki jih kupci puščajo. Na to nisem bila pozorna, dokler me niso opozorili. Kar poglejte, če kdo pred vami ne vzame nalepk jih potem ne dajo vam, ampak "na stran". S temi nalepkami pa si bo lahko marsikatera trgovka privoščila zastonj darilo za najbližje. špelči
20. nov 2008 17:32
In zakaj bi dala nalepke tistemu, ki je za nekom, ki nalepk ni vzel? daj, privošči jim tiste nalepke, špelci, zastonj darila so tako ali tako prigarana.
rimljanka - zasebno mnenje
25. nov 2008 19:29
tudi jaz zbiram merkatorjeve nalepke maja979
25. nov 2008 20:14
Da se ne razumemo narobe... nalepke privoščim tudi trgovkam, saj so vendar "pri koritu". Sama vzamem nalepke, če jih pač zbiram, če ne ne... Post ni bil namenjen kritiziranju, ampak se lahko med vrsticami razbere, da se ponavadi kaka nalepka lahko najde pri kateri od trgovk ;) Lep večer še naprej. špelčiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ajdovi svaljki s kislo repo
Pirin kruh s semeni