5. maj 2009 10:20
A lahko kar tukaj vprašam...a ima že kdo to postelnjino?a je vredu?Jaz jo imam namen vzeti,ker vizualno mi je blazno všeč pa vseeno raje vprašam (čeprav z Dormeo izdelki sem blazno zadovoljna) Roncolino
5. maj 2009 10:20
A lahko kar tukaj vprašam...a ima že kdo to postelnjino?a je vredu?Jaz jo imam namen vzeti,ker vizualno mi je blazno všeč pa vseeno raje vprašam (čeprav z Dormeo izdelki sem blazno zadovoljna) Roncolino
6. maj 2009 7:39
Mene pa zanima Mercatoerjev "bon", ki si ga dobil do konca aprila pri nakupu nad 20 eurov za dopust v Moravcih. Ali je bil na ime, ali samo kot bon - ga katera še ima? In seveda, če ga dobim, do kdaj moram rezervirati dopust? Se priporočam. Pozdrav.
6. maj 2009 11:30
Libra, imam bon in ti ga lahko pošljem, če želiš. Na njem sta samo št. računa in št. kupona.
barbara9
6. maj 2009 12:08
Barbara Hvala za odgovor. Naslov pošljem v ZP. Lep dan.
6. maj 2009 12:35
Imam viška nekaj šparovih nalepk, rabila pa bi merkatorjeve. Ne menjam, jih kar tako pošljem.
Za Mercatorjeve pa se priporočam. Hvala.
Kyara
6. maj 2009 19:36
Imam še bon ,če ga katera potrebuje ter nalepke .Javite na ZP Balu balu
21. maj 2009 13:41
Zase sem že zbrala 40 nalepk za 4 komplete, ne vem pa, če jih bom res kupila. Nekje je bilo govora, da te rjuhe niso preveč praktične, ker se zapenjajo samo zgoraj in spodaj. Ali kdo ve kako je s tem?
Imam jih še nekaj in jih bom še zbirala in podarila naprej. Javite mi se na zs.
Lejla13
21. maj 2009 21:52
Roncolino in Lejla13, moja hčerka odkar smo ji kupili to posteljnino, sploh noče druge. Ona pravi, da je fajn, ko ji nikjer ne leze. Je pa kar divja v spanju, ponavadi je zmlela celo posteljo. sweets
22. maj 2009 11:09
Hvala sweets.
Lejla13
26. maj 2009 13:40
Drage sokulinarke, če ima še katera kaj viška, se tudi sama toplo toplo priporočam. Javite mi na zs! helenagKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pečeni svaljki s pomako iz feta sira
Polpeti cvetača-brokoli z bučnim pirejem in špinačno omako