3. nov 2008 17:53
Mene glasnost vzglavnika ne moti, ker sem malo gluha. Blago sem pa tudi jaz že dvakrat oprala, luščine pa prezračila. riba-ribica
3. nov 2008 17:53
Mene glasnost vzglavnika ne moti, ker sem malo gluha. Blago sem pa tudi jaz že dvakrat oprala, luščine pa prezračila. riba-ribica
4. nov 2008 13:54
Mogoče bi si ga pa sama izdelala, ali kdo ve kje bi lahko kupila obdelane luščine? pandapanda
4. nov 2008 16:41
Pri nas ga ima sin. Me pa zanima, na koliko časa je potrebno zrnje zamenjat?
marelica
6. nov 2008 14:38
Danes sem ga kupila v Hoferju pa kar dobro izgleda. Kako bo pa jutri zjutraj pa še poročam, če me ne bo glava preveč bolela. Ha,ha lp pandapanda
6. nov 2008 15:04
Jaz letim dons v Hofer pogledat, če bo še kakšen ostal... : ) lidka [sonce]
6. nov 2008 18:22
Da ne boste slučajno mislile, da so res semena. Saj bi tak imel kakšne 15 ali 20 kg. Pa veselo bi ga pršice gostile, pa še kakšni drugi sostanovalci...
rimljanka - zasebno mnenje
6. nov 2008 23:34
Jaz uporabljam vzglavnik iz ajdovih oluščkov že okoli 8 let. Prej sem imela vedno težave s vratnimi vretenci, ker sem se ponoči zelo potila. Res je trd, ampak se navadiš. Sprva sem imela težave z napadi kašlja ponoči. Vzglavnik velikokrat prezračim na soncu in pošteno pretresem. Sedaj težav z kašljem nimam več. Oprala še luščin nisem. Če me spomin ne vara, je bila na to temo že govora. lp lipa1
7. nov 2008 3:55
Vzglavnik sem oprala v pralnem stroju z luščinami vred. Potem sem luščine vsipala v velik škaf in juh dobro posušila ( poleti na soncu), prevleko pa zabrisala v koš, ker je bila črna. Zašila sem novo in suhe luščine vsipala v njo. Zašila luknjo do konca in to je to.
No, možev vzglavnik je sedaj po 1 letu spet potemnel in čudno diši. Meni gre na živce, mož pa z njim gleda TV. Je rekel, naj mu nekaj drugega nabavim za to in potem gre ta v koš.
Preprečeval naj bi ponočno grmenje oziroma frkanje, vendar to ni res. V ta namen je pol leta spal na njem in stanje se je še ojačalo, namesto zmanjšalo.
sedaj mu izdelujem vzglavnik ta TV iz čistega gosjega perja.
Kyara
7. nov 2008 6:51
Pandapanda..... Kako je lubica? Si dobro spala? barbyslo
7. nov 2008 8:45
Jaz sem včeraj še za mojo sodelavko kupila. Svoja dva zaračim... Sicer pa jih tudi jaz uporabljam že ene 4 -5 let in so mi super... lidka [sonce]Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špageti s paradižnikovo omako in baziliko
Jajčevci s sirom na veganski način