Dekoracija

laik  

član od: 10.10.2008

sporočila: 156

tema odprta - 3. nov 2008 10:52 | ogledi: 2.441 | odgovori: 5

Pozdravljeni, najprej čestitke za čudovite recepte, namige in ideje, ki jih redno uporabljam in moji bližnji so navdušeni.

Rada bi vprašala, ali morda kdo ve, kje bi se dobile silhuete za okna ("obeski"). Videla sem v eni od katalogov, ki jih dobimo na dom, pa se mi zdi majho (19*22 cm) in še zelo drago 10 eur (bila je luna).

Moja hči si zelo želi letos dekorirat stanovanje v prazničnem vzdušju in potrebujem pomoč.

Lep pozdrav

laik

RadaJem  

član od: 12.6.2006

sporočila: 1338

3. nov 2008 12:01

Laik, v kiku imajo že kup okraskov, ki so strašno poceni. Pojdita pogledat, če najdeta kaj, kar vama ustreza. Druga varianta je pa tista trgovina vse po 1 eur (ali 99 centov) v spodnji šiški. Ni vrag, da ne bosta našli kaj lepega. RadaJem

tulka  

član od: 9.8.2008

sporočila: 2960

3. nov 2008 12:02

laik, ali potrebuješ samo ideje za oblike ali že izdelane obeske?

tulka

laik  

član od: 10.10.2008

sporočila: 156

3. nov 2008 13:03

Tulka, bi tudi kaj sami izdelali, če bi dobili idejo za izdelavo. Bojim pa se, da bo časa malo, ker je možnost za izdelavo šele po 18.30 zvečer za kakšno uro, ker pol pa mora že v posteljo (stara 4 leta), vikendi pa so pri nas zasedni (šola, skupni izleti). Dejstavo je, da nama izdelati vse ne bo uspelo, bova pa se potrudili, kar največ. Torej, tudi za nakup - izdelane obeseke potrbujem informacijo. RadaJem - hvala, bom preverila ponudbo v najbližji trgovini (meni je Celje). laik

anaeva  

član od: 14.11.2007

sporočila: 1742

3. nov 2008 13:14

poglej na forum Otok zakladov Skrinjica idej papirne poljane malo morje stvari za nabavo pa KIK,Obi,Merkur;skoraj vsi Špari,Mercatorji,Prometej,Art,Levček,.........in ostale hobi trgovine vendar meni so vedno No.1 stvari,ki jih ustvarijo otroške ročice,s pomočjo staršev ali sami anaeva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti