Zasledila sem da bo v sparu oddelek eduscha,pa me zanima v katerem sparu in če je dobra njihova kava.Veliko ljudi hodi v njihove trgovine v avstrijo. Kaj pa se še splača kupovat tam?
kavica
Zasledila sem da bo v sparu oddelek eduscha,pa me zanima v katerem sparu in če je dobra njihova kava.Veliko ljudi hodi v njihove trgovine v avstrijo. Kaj pa se še splača kupovat tam?
kavica
3. nov 2008 7:28
Imajo kar nekaj tekaških oblačil, ampak najmanjša velikost je spet S/M, predolgo in preširoko.
Loni Makaroni
3. nov 2008 7:38
Vedno, ko sem v Avstriji zavijem še v Eduscho in vedno najdem kaj zanimivega. Pri kavi se pa ustavi, ker jo je preveč vrst, da bi vedela, katera je res dobra. Sem jih pa nekaj poizkusila, vse so bile dobre.
Če bo pa pri nas Eduscho, bo še bolje. Samo kje?
3. nov 2008 7:59
Eduscho je že v Sparu, v City Parku in sicer takoj na vhodu desno imajo na polici izdelke, nekaj pižam po ugodnih cenah, tekaško opremo, kavo,... se kar najde kaj, še posebej, ker so ugodne cene in kvaliteta je super, tako da se splača malo pogledati, ni pa tega veliko, par izdelkov in to je to, mogoče na 2-metrskim polici. Nincica
3. nov 2008 9:02
Kaj to, zrast še za ene 10 centi, bi bilo boljše, vse tekaške hlače so mi predolge Ali pa so mi prav in stanejo celo premoženje, sem jih seveda kupila, kaj sem pa hotela drugega. Ampak z darilnim bonom in še enim bonom za popust. Xs je šel na koncu z mano domov, kaj si šele nabavijo one res drobne dečvice?
Loni Makaroni
3. nov 2008 9:47
Meni je kava odlična, tudi ponudba je velika. Pa tudi pižame, majce, nogavice, spodnje hlače, flis deke.... so glede na ceno odlične kakovosti. Jaz kupujem v Eurosparu v Avstriji in si kavo kar sam zmelješ. lp, pinka http://www.eduscho.at/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS
3. nov 2008 10:03
Včasih smo jo kupovali v A, ko je bilo pri nas pomanjkanje kave ( še pomnite tovariši). Meni so bile vse dobre, res pa je, da se med toliko vrstami težko odločiš, ampak kaj dosti ne moreš zgrešit.
Zadnjič sem jo videla v Mullerju in mi je prav lušte naredila. Škoda, ker nimajo manjših pakiranj, ker pri nas se pije samo še instant nes kafe. Enkrat bi si jo skuhala v spomin na stare čase.
Lijana
3. nov 2008 10:39
Pa kaj za ena trgovina je to, ki prodaja tekaško opremo in kavo? Atina
3. nov 2008 11:11
Pinka, kavo lahko melješ tudi pri nas.
Atina, stila kataloške oziroma spletne prodaje, imajo pač malo morje stvari.
Loni Makaroni
3. nov 2008 23:03
Atina je napisal/a: |
Pa kaj za ena trgovina je to, ki prodaja tekaško opremo in kavo? Atina |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polnozrnati peresniki z omako iz bučk, čebule in mandljev
Veganski narezek z nachosi