Oj. Ker ste mojstrice v vsem mogočem, vas prosim, da mi poveste, s čim je najbolje napisati posvetilo na torti. S smetano ravno nebi, ker se po izkušnjah sodeč razleze. Kakšna masa bi bila najboljša? Hvala, lp
peter
Oj. Ker ste mojstrice v vsem mogočem, vas prosim, da mi poveste, s čim je najbolje napisati posvetilo na torti. S smetano ravno nebi, ker se po izkušnjah sodeč razleze. Kakšna masa bi bila najboljša? Hvala, lp
peter
2. nov 2008 11:40
V pumpico stisni nutelo, ker je gosta, se ne razleze, da se fajn napisat, ali pa gosto marmelado,...
2. nov 2008 11:41
Čokolada - samo stopiš, daš v polivinilasto vrečko, odrežeš čisto majhen vogalček in pišeš. Maslena krema Nena
2. nov 2008 11:48
Aja, obliv je čokoladni, torej temna zadeva ne pride v poštev...
peter
2. nov 2008 12:26
Potem je pa najbolj enostavno, da v žlico beljaka vmešaš toliko mletega sladkorja, da dobiš primerno gostoto za pisanje. Lahko tudi narediš masleno kremo tako, da stepaš maslo na sobni temperaturi z mletim sladkorjem, ampak če rabiš samo za napis, se skoraj ne splača. matilda
2. nov 2008 12:52
Bela čokolada; stopiš nad vodno kopeljo, naliješ v dresirno vrečico ali tulec iz peki papirja in pišeš na temno podlago. Ker se strdi se ne razliva ali packa. Ninja24
2. nov 2008 13:22
Sem naredil z belo čokolado - super. Vsem hvala. lp
peterKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bujta repa
Ploščati špageti Bavette z genovskim pestom, sušenimi paradižniki in cvetačo