Pozdravljeni
Zanima me v kateri gostilni na Ptuju ali v okolici so dobra kosila. Ne gre za veliko družbo, ampak samo za 4 osebe.
Če ima kdo kakšne izkušnje, mi naj prosim pomaga
teya_84
Pozdravljeni
Zanima me v kateri gostilni na Ptuju ali v okolici so dobra kosila. Ne gre za veliko družbo, ampak samo za 4 osebe.
Če ima kdo kakšne izkušnje, mi naj prosim pomaga
teya_84
31. okt 2008 17:25
Majolika. Vas Tržec, malo pred Podlehnikom. tumpika
31. okt 2008 17:28
Okrepčevalnica Palaska Nova vas pri Markovcih. Ali pa gostilna Pri Ernestu na Ptuju - sam tle je mal dražje... Lotti
31. okt 2008 19:45
gorišnica -hotel botra kosilo z sladico(3 meniji) cca 8 eurov full velika porcija in dobro harmonika harmonika
31. okt 2008 20:14
Kaj pa gostilna Ribič ob Dravi - je že renovirana? tumpika
31. okt 2008 21:23
tudi dobra ponudba in okusno samo mal dražje harmonika
31. okt 2008 21:49
Pri pouhku
Ognjič
31. okt 2008 22:05
Ja, Ognjič ma praf, tam se resn najtabojše je in pije, pa še zastojn je. tumpika
1. nov 2008 1:38
Ja pri Ribiču, tukaj pa je taaaako dobro da se včasih čez celo Slovenijo peljemo samo da gremo k njim na kosilo in obvezno sladico. Nekakšen kolaček, muffin iz katerega steče super čokolada ko ga prerežeš....pa jagodni piri z dodatki... joj sline :) nitta
1. nov 2008 8:28
priporočam ribiča, ni toliko dražji od ostalih gostiln in imejo zelo okusno hrano in vse je na nivoju tako kot je treba. nektarina
1. nov 2008 9:03
Ko smo na Ptuju gremo vedno v gostilno Ribič. EnkratnoKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Cmočki šarenke v žametni bučni juhi
Klasična pizza