30. okt 2008 19:52
Rimljanka, preštevam tele tvoje _ _ _ , ja mogoče sem zraven, če pa ne evo - še en dedi na kulinariki lep dan še naprej, posavec
30. okt 2008 19:52
Rimljanka, preštevam tele tvoje _ _ _ , ja mogoče sem zraven, če pa ne evo - še en dedi na kulinariki lep dan še naprej, posavec
30. okt 2008 19:57
Ata slon, Šarmer, Miele, bb kuhar, Bojan 121, ( pa jih kar pogrešam).
F r i n a
30. okt 2008 20:01
Kaj pa Drejckova zažgana ponev? In Escada? Atina Sporočilo je spremenil(a) Atina dne 30. okt 2008 20:06:47
30. okt 2008 22:31
jernej je napisal/a: |
Ja če boste tako smetili bom zahteval, da moderatorka ukrepa in zaklene temo Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije |
...zadnji čas, no...takšna neresnot med odraslimi ljudmi...sej človk ne more verjamet
Ognjič
30. okt 2008 22:37
Še dobro da sem tamala in ne spadam med odrasle
MM
30. okt 2008 22:44
Atina je napisal/a: |
Kaj pa Drejckova zažgana ponev? In Escada? Atina Sporočilo je spremenil(a) Atina dne 30. okt 2008 20:06:47 |
31. okt 2008 0:14
sploh ne vem, kako ti lahko pade na pamet, da bi te pozabili (vsako jutro vzamem v roke stekleničko s tvojim imenom)...pa drejcka, ki je itak stara garda!
Ognjič
31. okt 2008 0:52
Še pozdrav z moje strani. Na začetku sem bil res prijavljen kot Ažo-koh, pa je bilo preveč zakomplicirano razlagati nik.
Če mački na rep stopiš zamjavka. Brihtna, še bol so bile ene brihtne od tebe, pa smo jih porihtal. Veš, saj ne da se moški sami nekam v ospredje silmo, pa vendar. Čeprav žalostno, ampak še v sprevodu na pogrebu nas takoj za križom pred krsto poženejo.
Ko ste ravno omenile pogrešane, tudi jaz pogrešam enrija iz Švice. Kar dosti smo se dopisovali z njim in izredno dobre kulinarične nasvete je imel...
Sicer ste pa vse same fejst punce tuki gor, mi moški pa baje spadamo zraven, da same prevelikega kravala ne počnete.
Matjaž
31. okt 2008 6:03
poj se moram še jaz javit. vsaj upam da spadam zraven. imam vse pogoje za moškega, nekateri pravijo da imam veliko napako , da sem predober "kuhar" v naravi, ŽAR, Fešte ob ognju in podobno. tudi vola sem že pekel. lp
31. okt 2008 7:13
Sicer, verjetno že veste, moške lahko poznate po tisti majhni slikici na levi strani posta. Problem je z zunajzemaljci, tam nikoli ne veš.
Čuj pod kiklo bi gledal, svašta.
ežoj
Sporočilo je spremenil(a) ežoj dne 31. okt 2008 07:15:44Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Cmočki šarenke v žametni bučni juhi
Hummus namaz