5. nov 2008 1:56
Še enkrat: Tista figurica levo zgoraj ob imenu zagotovo in preskušeno nima pojma, kdo je kdo. LP Boris booris
5. nov 2008 1:56
Še enkrat: Tista figurica levo zgoraj ob imenu zagotovo in preskušeno nima pojma, kdo je kdo. LP Boris booris
5. nov 2008 4:16
Figurica ne, tisti, ki jo je izbral, pa ima, booris, preverjeno.
rimljanka - zasebno mnenje
5. nov 2008 5:34
Razsvetlite me prosim: kaj pomeni izraz " pofockam"( c s stresico)? Poslikam, predstavim ali kaj? Po sili razmer namrec ne morem vec slediti najnovejsim slovenskim umotvorom... Lepo jutro in se lepsi dan vsem! Lp lucka
5. nov 2008 5:44
Lucka52, to je že prastar "osrednjeslovenski" izraz za "prijavim" pri otroški igri skrivalnice.
Eden miži, ostali se skrijejo. Še prej pa določijo mesto, kamor je treba udariti z dlanjo (se pofočkati), če se uspeš do tja neopazno pretihotapiti medtem, ko te oni, ki je mižal, išče.
Cila
Sporočilo je spremenil(a) Cila dne 05. nov 2008 05:45:07
5. nov 2008 5:52
A tako, hvala Cila. Sem pac mislila, da je kaka modna izpeljanka iz besede fotka(fotografija). Lp lucka
5. nov 2008 8:27
Rimljanka, osebno mi je prav vseeno, kaj se izriše ob mojem imenu, me pa res zanima, kaj nakazuje tista figurica zgoraj. V bistvu do zdaj sploh nisem opazil, da so figurice različne. Malo sem pogledal po starih forumih in sem odkril v glavnem tri figurice: žensko, moško in neko modro spako nedoločljivega spola. Pravzaprav bi moral biti hvaležen, da nisem dobil tiste modre spake Lep dan vsem skupaj! Boris booris
5. nov 2008 8:37
WRAN51 je napisal/a: |
mogoče pa je škripnil,saj vete,noč in dan so odprta groba vrata al dneva ne pove nobena pratka. ***** |
Toliko o minimalni spoštljivosti ...
F r i n a
5. nov 2008 8:46
frina je napisal/a: | ||
Toliko o minimalni spoštljivosti ... F r i n a |
Upam da drži oni slovenski pregovor: Kdor drugemu jamo koplje, sam vanjo pade.
Loni Makaroni
5. nov 2008 8:57
booris, pojasnilo zate: na levem menuju imaš članstvo/nastavitve/in pod točko 1 so podatki, ki si jih dal. Tam so tri možnosti: M, Ž in Marsovec(se nočeš opredeliti)...in potem še malo nižje dol moraš dati kljukico k "prikaži spol". To so te ikonce in nastavljaš jih ti sam...ni dovolj, da se na forumu pofočkaš kot moški
Bojan Administrator
5. nov 2008 9:08
Bojan, hvala za pojasnilo. Če sem vse prav storil, bi zdaj morala biti ikonca tista prava. Še enkrat lep dan vsem, čeprav vsaj v Ljubljani za zdaj vreme ne obeta kakšnega optimizma. Boris boorisKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Rižek s piščancem in zelenjavo
Browniji s temnim pivom