3. maj 2009 17:01
aby je napisal/a: |
Bom kar tule nadaljevala. Ve mogoče kdo kje se da (po možnosti brezplačno) parkirati kje v bližini starega dela mesta Celovec? aby |
3. maj 2009 17:01
aby je napisal/a: |
Bom kar tule nadaljevala. Ve mogoče kdo kje se da (po možnosti brezplačno) parkirati kje v bližini starega dela mesta Celovec? aby |
3. maj 2009 17:18
Midva vedno parkirava na enem brezplačnem parkirišču in imava par minut do trgovine C A.Samo ne vem kako se tam reče,je pa v bližini sejmskih prostorov.Moraš it mimo Interspara pod podvoz na križišču desno,naravnost do drugega semaforja,zaviješ levo in kmalu na levi strani zagledaš velik parkir plac.Tam lahko parkiraš brez skrbi ,edino če nimajo sejma,potem je zaprto.Upam da sem kaj pomagala,se bo še katera javila ,ki bolj obvlada.
lp goga
3. maj 2009 19:38
Hvala obema, bom poskusila po goginem navodilu (zakaj bi plačali če ni treba), za odvoz s pajkom in parkiranje po pločnikih pa mislim da ne bo panike, sem kar kulturna voznica :) Sem se odločila, da tokrat za spremembo ne bo samo Ikea, bom upoštevala Vendelinine predloge o sightseeing po Celovcu (mislim da iz ene druge teme). aby Aja predlogi so na prejšnji strani Sporočilo je spremenil(a) aby dne 03. 2009 19:43Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pečeni ajdovi svaljki s skutino kremo in jagodami
Pica zvitki