Oj. Vprašanje poznate - s čim nadomestim navadni jogurt v pecivu? Mleko+kisla smetana?
Hvala...
peter
Oj. Vprašanje poznate - s čim nadomestim navadni jogurt v pecivu? Mleko+kisla smetana?
Hvala...
peter
28. okt 2008 15:27
Jaz bi kar s kislo smetano. Jelenckova
28. okt 2008 15:35
kaj pa veganska nadomestila? diareja
28. okt 2008 15:46
Ah ne, diareja, nekaj, kar imaš "vedno" doma. Sem hotel tamalemu naredit torto za včerajšnji rojstni dan, najdem super recept, pa brez jogurta v hladilniku (jajc ne sme). Pa ne bo premastno s smetano?
peter
28. okt 2008 16:51
Jaz bi dala mleko, odvisno pa od peciva - včasih se ga da nadomestiti tudi s sadnim sokom ali sokom od kompota, kislo smetano... Mac
28. okt 2008 17:46
ibiza, saj jogurte imajo tudi na črpalkah.....ki so odprte tudi ob bolj nenavadnih urah................
rimljanka - zasebno mnenje
28. okt 2008 18:53
Ma problem je v tem, da sem sam z otrokoma, pa zunaj je lilo kot iz škafa, mi pa ni v takem vremenu z obema hodit v trgovino... Itak sem potem naredil eno drugo osnovo, upam da bo ok... lp
peter
28. okt 2008 19:01
Jaz sem se spomnila na SADNI JOGURT (ne zameri, malo heca). Jaz bi dala malo mleka in malo radenske za tak bolj "kiselkast" okus. AtinaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Miklavževi parkeljni
Pad Thai