Sodelavka potrebuje za svojo hčero obleko za trebušni ples.Prosim ,če katera ve kje se to dobi,da mi informacijo posreduje.Hvala za pomoč
kriznana
Sodelavka potrebuje za svojo hčero obleko za trebušni ples.Prosim ,če katera ve kje se to dobi,da mi informacijo posreduje.Hvala za pomoč
kriznana
26. okt 2008 7:30
Če je deklica vpisana v tečaj trebušnega plesa, njeni učitelji zagotovo vedo kje se tako obleko lahko kupi.
Sama pa ne vem.
Sem pa v Ljubljani, v BTC-ju, hala A, videla nekaj v tem stilu. Ne vem pa, če so tisto prav obleke za ples
MM
26. okt 2008 7:55
Najcenejša in najboljša varianta, če se ne mudi, da rabi obleko. Zdaj , ko ljudje veliko hodijo na dopust v Egipt in če koga poznaš, da ti jo prinese. Je moja prijateljica prinesla za eno in to zelo lepo in poceni. linolina
26. okt 2008 8:26
V vzhodnjaških šopih tipa sariko se dobijo rutice. V Domžalah na ljubljanski cesti pa je ena trgovina, kjer prodajajo kostume. Nekaj se najde tudi na bolhi. Moja hčerka tudi pleše orientalske plese, marsikaj se da naredit tudi doma, enkrat je dala delat šivilji v Lj., katera se ukvarja s tem.
.
Lijana
26. okt 2008 10:38
Bližje od Egipta je Sarajevo, sem ravno prejšnji teden to gledala v eni trgovini.
Pri nas pa v trgovinah Sariko, kot je že Lijana navedla. Mamamia
mamamia
26. okt 2008 13:46
če si blizu Trsta doma, greš lahko tudi h kitajčkom pogledat.....jaz sem jih zadnjič videla.... :))))
26. okt 2008 14:03
Najlepša hvala za informacije.Nekaj bo našla ,res pa lahko tudi skoči še v Italijo . kriznanaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Gnetemo, pečemo in jih že jemo
Kremšnite, kremne rezine - kot z Bleda