Inteligentka, pozdrave vsem

inteligentka  

član od: 23.10.2008

sporočila: 115

tema odprta - 23. okt 2008 14:11 | ogledi: 1.930 | odgovori: 15

pozdravljeni,

prej sem bolj uradno napisala neke vrste oglas - glede oken.. iščem raznorazne informacije.. tudi sama sem jih pripravljena posredovati pri kakem drugem vprašanju.. ker mislim, da kar poznam različne tematike.. sem precej doma v umetniških sferah, medsebojnih odnosih, reševanju življenskih težav, praktičnih zadevah itd..

tudi jaz sem se danes prvič včlanila v ta forum na kulinariko in sem še malo nerodna...

seveda pa vas aktivne vse lepo pozdravljam..

danes sem porabila nekaj ur, da sem prebirala vprašanja in odgovore na tem forumu.. in res je.. veliko zanimivih tem in dobrih odgovorov....

pa tudi nasmejala sem se ob določenih izjavah..

se mi je pa odprlo po vnovičnem branju ruglovih izjav, da je bilo veliko resnice v njegovih izjavah..

res je bil mož kar ciničen in oster, prepričana pa sem, da je naredil tudi veliko dobrega in bil na svojem področju profesionalec.

če pa res morda kdo ve, kje se najdejo kaki gradbeni materiali - napisala sem za okna v prejšnjem sporočilu, pa naj mi prosim javi....

lep pozdrav celi ekipi soklepetalcev

inteligentka

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

23. okt 2008 14:35

inteligentka, dobro nam došla. Po niku sodim, da si član inteligence service. A ne morate vi to tajit?

ežoj

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

23. okt 2008 15:27

Ežoj, usta me bolijo od smeha..... Bejbi intelidžens, daj guglaj z naslednjimi ključnimi besedami: "stavbno pohištvo" "izdelava stavbnega pohištva po meri" "vgradnja oken" Bo ven zletelo vse živo. Vendelina jr.

sara_k  

član od: 21.4.2008

sporočila: 117

23. okt 2008 15:46

Mene pa ne bolijo usta,ampak srbi jezek. Glede na to,da je bil včerajšni komentar uporabnika Vlado izbrisan iz enega posta,ker je "užalil" moderatorko,bo verjetno tudi moj.Pa nič zato. Kulinarična imuniteta,bi verjetno rekla. Če bi pisalo inteligentka Vendelina jr. bi bilo sprejemljivo? Pa zakaj bi pisalo kaj odspredaj? Verjetno misli,da veje intelegenca iz nje kot........pa ni potrebe kaj pred nickom.Po moje je nick kar malo žaljivka za pravo Vendelino. Mogoče se pa ta napihnjenka razpoči,saj se vse enkrat,kar je prenapihnjeno. sara_k

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17822

23. okt 2008 16:02

sara_k, ni res, ničesar, kar je Vlado napisal, NISEM zbrisala. Ne govori, če nisi prepričana. Vedno vem, kaj in komu in predvsem ZAKAJ zbrišem. Če ti ni jasno, razmisli. Ne, ne bom zbrisala tvojega zapisa, sajdaje sliko o tebi. Se tule povsem brezpredmetno oglašaš v temi, ki s tvojim zapisom ni posebej povezana.

In, če kdo žali, v zgornejm zapisu žališ TI. Pa ne samo Vendeline jr., ampak še koga. Če te še srbi jezik, se oglasi na ZS.

rimljanka - moderatorka Kulinarične Slovenije

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15833

23. okt 2008 16:32

Vendy se pa ne bo razpočila, brez skrbi, sara_k, je premalo napihnjena...

Zna pa udarit direkt med roge, to pa ja. Tudi s svojim imenom na Kulslo, hehe...

Mamamia

mamamia

hedonist  

član od: 26.6.2008

sporočila: 5048

23. okt 2008 16:37

Inteligentka, ne vem, kaj pravzaprav hočeš . glede na to da pripadaš umetniški sferi in da očitno iščeš neka okna za nevem kaj in koga kar je vse skupaj močno poevzno s kulinariko je tvoja prisotnost na forumu dokaj logična ne vem pa ,kaj za vraga pri vsem tem počne pokojni psihiater ! Če nam želiš predavati in nas kaj podučiti v zvezi z psihiatrijo ,psihologijo in terapevtiko je to fajn in predlagam, da ta novi opus prićneš z Freudovo teorijo o kastracijski rani. se bomo tudi mi malo vključili. Sara, kaj za boga ti je naredila Vendelina, da si jo napadla in žalila ? Tisto o razpočenju je povsem neumesno in sploh nepotrebno, sploh pa je tvoje pisanje zgolj odraz tvoje nestrpnosti in zavisti. LP hedonist

axel  

član od: 26.12.2003

sporočila: 7

23. okt 2008 16:51

Živio! Ja, nesprejemljivo se tudi meni zdi vsako izstopanje iz povprečja in sploh neupoštevanje splošnih družbenih (vsekakor sivo obarvanih) norm. Kar se Vendeline tiče (in še nekaterih), predlagam (ker s svojimi posti resno ogroža-(jo) integriteto nekaterih bralcev - in s tem njihov spanec - in od njih terja-(jo) napore, da si morajo kar naprej - vedno znova in znova - krepiti samozavest in jim pri tem že zmanjkuje idej), da se jih nekako zatre in se jih spravi v kakšen Blatni dol ali Zapolje. Hm, o čem neki je že naš ljubi Cankar govoril? Inja

anja27  

član od: 2.6.2005

sporočila: 1085

23. okt 2008 16:58

Jaz bom raje kar za šporhetom ostala...

Moj IQ izgleda res več ne dosega razumevanja nekaterih postov.

Anja

proxima  

član od: 21.10.2003

sporočila: 2514

23. okt 2008 17:00

Baby intelidžens si bom pa zapomnila, me spominja na baby carrots *rotfl*... :)))))))) lp, proxima

inteligentka  

član od: 23.10.2008

sporočila: 115

24. okt 2008 10:25

oj vsi, no, bom kar na splošno... zanimiva in ostra debata - no ja, nekaj se pričkate na veliko!!! se je odprla tu okoli mojega sporočila.. eni ste prav ostri - ojoj itd... ne bi o tem.. po vrsti,,, beseda inteligentka je nastala iz otroških ust, ko je otrok gledal psico, ki da eno uho gor, eno pa dol, ko posluša... no in je psica postala inteligentka... ne spadam k nobenemu društvu inteligence - sem pa res inteligentna hahahaha.... okna iščem - res je.. ker so nestandardna na stari hiši, imajo pa narejene oboke iz klesanega kamna... iščem isto dimenzijo, ker ne bi razbijala, mizar pa stane... skratka poskušam se znajti ob pomoči ljudi z dobro info, ali pa, če mi kdo to da, če ima... morda pa lahko tudi koga znanega vprašate, če ima ta okna - 3 okna - 110 cm krat 78 cm s podboji ali znotraj okvira - zidu oz. kamna 100 cm krat 66 cm... in vrata 90 krat 200 cm... aja in rugelj, kaj dela tam zraven?! ja včeraj sem se prvič prijavila in seveda brala vaše dopise... razpisali ste se tudi o dr. ruglju... in, ker je meni zanimiv in se strinjam z njegovimi izjavami - ne vem, če bi bila provokativna in jih pisala - sem o tem pisala... ajd, imejte se kul in "pliz" za še kakšno info za okna, ali pa - poglejte na podstrešja... ni nujno, da kar je za vas slabo, ni zame dobro!!!!! inteligentka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti