22. okt 2008 17:15
Moja starša hodita v Ozalj k enemu privatniku (če ti je kaj bližje). Atina
22. okt 2008 17:15
Moja starša hodita v Ozalj k enemu privatniku (če ti je kaj bližje). Atina
24. okt 2008 8:37
Ali mi lahko kdo da kakšno telefonsko številko,prosim! luncadd
24. okt 2008 9:15
luncadd sem ti na zasebno pošto napisala ....nisi videla?? bosa
3. jun 2009 21:08
Na Hrvaškem obstaja še ena dobra zobozdravnica in sicer v Varaždinu, ki je nekaj km naprej od Vinice in si pacienti, ki so bili v Vinici hodijo k njej popravljat narejeno protetiko. Če kdo potrebujeimam telefonsko, in naslov ;) stigmata
3. jun 2009 21:11
A nisi nekaj zamešala... Varaždin... Vinica???
Pozdravček!
neznan uporabnik
3. jun 2009 21:20
pojdite v albanijo tam je še bolj poceni.pa lep pozdrav. hmm
4. jun 2009 7:02
Je malo predaleč in baje delajo brez injekcije vse, hehe
Jaz jih kar nekaj poznam, ki hodijo na Madžarsko. So zelo dobri in cenejši kot hrvati.
Kyara
4. jun 2009 14:43
Enkrat sem gledala oddajo na TVju, v Nemčiji je postal problem, ker se ogromno Nemcev odloča za protetiko na Poljskem. Tako da ta varianta it zobarju čez mejo niti ni tako slaba.
Pozdravček!
4. jun 2009 15:34
Če je zobozdravnik oddaljen do 50 km od kraja stalnega bivališča in je cenejši od tistih, ki so v kraju stalnega bivališča, potem je obisk pri cenejšem smiselen. Čim pa je ta oddaljenost večja, človek toliko, kot je prihranil za zozdravstveno storitev, porabi na vožnji. Voziti se v Varaždin samo zato, ker je tam cenejši zobozdravnik - to bi bilo morda smiselno za koga tule iz SV Slovenije, posebej dolg pa ta seznam ne bi bil. Je pa tudi varianta, da človek združi svoj dopust z obiskom cenejšega zobozdravnika in zato posel cveti v vsaki turistični destinaciji. Če prideš z tunelastim zobovjem na Pag in se vrneš z lepim nasmehom in spočit...to je vsekakor smiselno Vendelina jr.
4. jun 2009 15:55
Ali še kam v bolj eksotične kraje, Hong Kong in te zadeve, domov prideš kot "nov" poceni, hitro in kvalitetno, "baje"... lidka [sonce]Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ocvrtki s sirom in salso verde
Špargljeve blazinice