22. okt 2008 19:48
Malo smo o Trstu - tudi o Mirelli razpravljali že lani... http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=8815 Je bila pa ta opevana Mirella z zadnjem letu ene dvakrat zaprta s strani finančne policije, ker niso izdajali na blagajni računov in od kar jih morajo izdajati, so se malenkost dvignile cene (tako mi je povedala sodeloavka, ki kar pogosto nakupuje tam). Je pa s to Mirello tako - če prideš tisti dan, ko dobijo blago, lahko zelo veliko dobiš, ali pa greš ven s trgovine z dolgim nosom, ker nimajo nič. Jaz sem bila parkrat tam in sem kupovala v glavnem za svoje otroke. Cene so za otroke res ugodne, če pomisliš, da majhen otrok v enem letu vse preraste in kvaliteta oblačil je kar solidna glede na nizko ceno (cca. 5-6 € kavbojke in hlače, 3-4€ majice, 6-9€ trenirke). Je pa vsa tekstil, ki ga prodajajo pri nas v Clarku in še v mnogih trgovinah v BTC-ju iz tam, oz. ga mogoče oboji dobijo iz istega vagona s Kitajske. Se da pa otroke po mojem mnenju zelo ugodno in kvalitetno obleči tudi v Hoferju in Lidlu. Tudi tam sem že kupila otroške kavbojke za 5€. In prav nič jim ne manjka! Mijan