Občasno se na tem portalu pojavi kakšen potopis. Obstajajo tudi drugi portali s potopisi. Predlagam, da se tu zbirajo spletni naslovi z raznimi potopisi. Zaželene so povezave predvsem na dobre potopise.
Ali ste "srečali" kakšen dober potopis?
Občasno se na tem portalu pojavi kakšen potopis. Obstajajo tudi drugi portali s potopisi. Predlagam, da se tu zbirajo spletni naslovi z raznimi potopisi. Zaželene so povezave predvsem na dobre potopise.
Ali ste "srečali" kakšen dober potopis?
22. okt 2008 15:04
Seveda, kar veliko jih je, a mislim, da so ti na kulinariki nekaj posebnega, so tako domači, ne po vsebini, le po piscu, ki ti po skupaj prebitem času na kulinariki, tako rekoč zleze pod kožo. Jaz pač čutim tako. daga
22. okt 2008 18:40
Če vas zanima ,ima Matjaž ,naš kulinarik,prav lušten potopis......pa ga prosite naj ga objavi. lp goga
23. okt 2008 9:48
Ali dobrih in zanimivih potopisov na drugih portalih ne poznate? Res sem pričakovala, da bo kdo objavil kakšen spletni naslov.
23. okt 2008 9:57
caravaning.zanimiv.net lp uvKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Gravče Tavče ali Prebranac
Svinjska ribica