Imam eno vprašanje v zvezi z odajo kuhinjica .Ali mogoče kdo ve ali je tudi revija kuhinjica v prodaji ali ne.
lp
kf
Imam eno vprašanje v zvezi z odajo kuhinjica .Ali mogoče kdo ve ali je tudi revija kuhinjica v prodaji ali ne.
lp
kf
22. okt 2008 10:55
Revija je tudi v prodaji,.,,sem jo kupila že kakšnih 14 dni nazaj.
Bojanca
22. okt 2008 13:25
Pri nas jo nisem nikjer dobila. Me pa zanima, če se jo, da še kje kupiti in koliko je cena revije. lp kf
22. okt 2008 14:51
Katarina K je napisal/a: |
kdaj je na Piki ta oddaja?Katarina K http://katarinak.moj-album.com/ |
Vsak delovni dan ob 17.05, ponovitve pa naslednji dan ob 10-ih.
Julija
23. okt 2008 0:04
klavdijaF je napisal/a: |
Pri nas jo nisem nikjer dobila. Me pa zanima, če se jo, da še kje kupiti in koliko je cena revije. lp kf |
23. okt 2008 9:53
Tudi ob sobotah in nedeljah je na sporedu. Tu je TV spored za naslednjo soboto in nedeljo: http://www.tvpika.net/sl/informacija.asp?id_meta_ty Sporočilo je spremenil(a) rdkapica dne 23. okt 2008 09:55:03
2. jan 2009 17:52
PONAVADI JE OKOLI 30 MIN ČES PET ljubljena miška
2. jan 2009 18:32
ljubljena miška, dobro došla na kulinariko, pa samo za tebe, za dobrodošlico:
ežoj
26. feb 2009 21:53
klavdijaF je napisal/a: |
Pri nas jo nisem nikjer dobila. Me pa zanima, če se jo, da še kje kupiti in koliko je cena revije. lp kf |
26. feb 2009 23:36
Me veseli, da si ji pustil luknjico v svobodo. Nekoč sem eno ujela v sosedini kuhinjski omari, ugriznila me je v prst, revica ni vedela, da jaz z miškami lepo ravnam, saj sem doslej še vsako izpustila. So pa to res ljubke živalce, mehke, tople, s prelepimi očki .... dagaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | malaga |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Poširane hruške
Brownie Muffins