Potovalna agencija

Antian  

član od: 1.9.2004

sporočila: 19

tema odprta - 22. okt 2008 8:58 | ogledi: 1.535 | odgovori: 6

Pozdravljene in pozdravljeni!

Ob taščinem abrahamu smo se odločili, da ji podarimo bone za potovanje po lastni izbiri. Zanima me, katero agencijo priporočate? Iščemo tako, ki ponuja kakovostna in cenovno ugodna potovanja po Evropi (avtobusni prevoz, ker se tašča strašno boji leteti).

LP Tina

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

22. okt 2008 9:26

Tole mi diši na neplačano oglaševanje. Ali pa na metodološko slabo anketo. Ker imaš vrsto strani, kjer najdeš turistične agencije. Guglanje, yahoojanje, najdisijanje... Plus imaš silni portal od zveze potrošnikov, kjer imaš tudi pritožbe in pohvale. Skratka, imaš mesta, kjer se take informacije dobijo brez neplačanega oglaševanja. Vendelina jr.

kaja45  

član od: 29.6.2007

sporočila: 95

22. okt 2008 9:36

Mi smo šli s Sončkom še vsako leto na kakšno potovanje, pa je bilo vedno vse tako kot je treba. Aja to ni oglaševanje, samo naša ponižna iskušnja, če koga moti pa ne morem pomagat ;) kaja45

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15833

22. okt 2008 9:58

Mi smo bili z Eurovalom, MB, na dvodnevnem izletu, in je vse štimalo v nulo.

Je pa z agencijami kot z vsem drugim: naša pričakovanja so različna in tako tudi zadovoljstvo s tem, kaj nam katera nudi. Priporočila iz osebnih izkušenj so zato zelo subjektivna, s čemer je nekdo zadovoljen je drugemu lahko katastrofa.

Bolj pomembno je pri ponudbah agencij prebrati vsako podrobnost iz ponudbe.

Mamamia

mamamia

jasna1  

član od: 24.9.2005

sporočila: 1986

22. okt 2008 10:30

Antian,

očitno je, da si bo sama izbrala destinacijo in način potovanja. Jaz je ne bi omejevala z določeno agencijo, naj si tudi to izbere sama! Dajte ji simbolični bon (lahko ga naredite sami) in ga lepo aranžirajte. In ko bo gospa izbrala potovanje, plačate tisti znesek, ki ga pač nameravate.

Jaz bi tako naredila...

jasna

sajovict  

član od: 5.4.2005

sporočila: 337

22. okt 2008 15:27

Pozdrav vsem, pri potovanjih je tako, odvisno kaj hočete imet. Moje osebno mnenje je, da ima trenutno najbolj pestro izbiro Palma, pa tudi cene so ok. Če pa želita imeti kakšen nadstandard potem pa kaj bolj konkretnega. Sicer če si bosta izbirala sama program, potem itak ni problema. Pa tudi programi se po agencijah ne razlikujejo veliko, ker eni od drugega kopirajo, tako da kakšne tople vode ne morete pogruntati tukaj. Če vas pa kaj konkretnega zanima, lahko vprašaš, ker sem delala že z kar veliko agencijami. To je seveda glede potovanj, glede počitnic je pa drugačna zgodba. tamara

swarovski  

član od: 26.10.2006

sporočila: 290

22. okt 2008 18:03

Vse agencije tržijo praktično vse izlete. Torej, če je organizator izleta npr. v Saltzburg Kompas, ga boste lahko kupili tudi v Globtourju, Sončku, Palmi, Iliriki..... Namreč agencije v Slov. ne bi preživele samo s svojimi aranžmaji morajo prodajat tudi od ostalih, pa tudi tujih organizatorjev. Tako je vseeno kje ji vzamete te darilne bone. swarovski

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti