22. okt 2008 11:17
Ena mojih najljubših je tale: Lepota, resnica, spodobnost in kontaktne leče so v očeh opazovalca.
22. okt 2008 11:17
Ena mojih najljubših je tale: Lepota, resnica, spodobnost in kontaktne leče so v očeh opazovalca.
22. okt 2008 11:18
Mene je pa v svojih kolumnah vedno razveselil Janez Suhadolc z : "Nič ne bom rekel, tiho pa tudi ne bom". Pa tista, ki si jo je Marko Crnkovič "prisvojil" od Duška Radovića: "**ebeš državu, u kojoj sam ja najpametniji." mamaF - Mojca
22. okt 2008 11:23
mamaF je napisal/a: |
Mene je pa v svojih kolumnah vedno razveselil Janez Suhadolc z : "Nič ne bom rekel, tiho pa tudi ne bom". Pa tista, ki si jo je Marko Crnkovič "prisvojil" od Duška Radovića: "**ebeš državu, u kojoj sam ja najpametniji." mamaF - Mojca |
22. okt 2008 12:42
Tole pa je zrastlo na mojem zeljniku: Vsak dan objemite vsaj eno živo bitje. Usoda je izgovor. vanjatajnsek
22. okt 2008 13:00
-Nikoli nam ne gre tako slabo ,da ne bi bilo lahko še slabše!
-Za vsakim dežjem vedno posije sonce!
-Ko ne boš iskal sreče ,bo zagotovo ona našla tebe!
Na te misli se najrajši spomnem ,ko mi kdaj ne gre ,kot bi rada!
lp
marjeta10
22. okt 2008 13:10
proxima je napisal/a: | ||
|
22. okt 2008 13:45
Meni pa je ta full všeč:
"Skoraj ti zavidam, ker ti je tako lepo."
" Ne zavidaj! Raje se mi pridruži!"
Anamarija
22. okt 2008 13:45
Saj najboljša od MC-ja je bila pa tista...."Včasih raje pišem, kot mislim.".... Drugače sem pa že slišala citiranje tele z mojega zeljnika: "Najbolj privlačen del telesa so možgani. Velja za oba spola." Vendelina jr.
22. okt 2008 14:04
Vendelina jr. je napisal/a: |
Saj najboljša od MC-ja je bila pa tista...."Včasih raje pišem, kot mislim.".... Drugače sem pa že slišala citiranje tele z mojega zeljnika: "Najbolj privlačen del telesa so možgani. Velja za oba spola." Vendelina jr. |
1. Žal ne samo včasih.
2. Ja, ja, se strinjam...
rimljanka - zasebno mnenjeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Moj domači kruh
Čokoladni eklerji