22. okt 2008 9:40
Ko je bil moj ta mlajši star skoraj dve leti, smo ga začeli odvajati od plenic. In smo se zmenili, da mu ne bom dajala plenice za ponoči, če ne bo več lulal. Obljubil je, da ne bo in res ni skoraj en mesec. Potem, pa se mu je zgodilo... Zjutraj, ko sem ga zbudila za v vrtec in opazila, da mu je ušlo, sem ga vprašala: "Kako to, da pa si danes lulal, si zvečer spil preveč čaja?" In mi je rekel: "Nisem lulal, les ne... samo je lulalo..."
Vsak dan se najdejo kakšne smešne...
Npr. pred kakšnim mesecem sem obema sinoma kupila Čoko smokije. Brez, da bi jima naročila, sta si potem pospravila sobico, zložila stvari na poličke,... In sem rekla: "Ti mast! Toti Čoko smokiji pa res delujejo, kak sta si lepo "spozložla" sobo..." Kakšen teden pozneje, ko sem zvečer po službi klicala domov, če kaj potrebujemo, da grem iskat v trgovino, se je hotel še moj ta mali (5 let) pogovarjat z mano in je rekel: "Mama, mi boš kupla Čoko smokije?" In sem mu rekla, da ne vem, če bi, pa zakaj bi, pa, da ni dobro, če je dosti sladkega... In mi je rekel: "Ja mama, če pa Čoko smoki tak deluje..."