6. nov 2008 18:47
S triletnikom sedimo v restavraciji in čakamo na kosilo. Medtem gostje pri sosednji mizi, ki so že pojedli, vstanejo in se oblačijo, da bi odšli. Triletnik komentira: "Glej, konc je ljudi!" Svetla
6. nov 2008 18:47
S triletnikom sedimo v restavraciji in čakamo na kosilo. Medtem gostje pri sosednji mizi, ki so že pojedli, vstanejo in se oblačijo, da bi odšli. Triletnik komentira: "Glej, konc je ljudi!" Svetla
6. nov 2008 19:09
Mamamia, čist enako je moj kazal sredinčka in tudi znal povedat, da pomeni ebi se in hitro vprašal: mama, kaj pomeni ebi se? tumpika
6. nov 2008 19:51
Moja prijateljica je, ko je bila stara pet let in je šla po poledeneli cesti (ja, v tistih davnih časih so bile ceste pozimi še poledenele) ugotovila, da jo cesta "puha"....(puha v narečju pomeni suva, poriva).
Lp
cervus
6. nov 2008 22:07
Moja 3 letna hči reče, ˝mama, ko bom velika bom jaz vozila ta avto v špar˝že zdaj zna kje se zapravlja.
Majda
6. nov 2008 23:01
Moj prijatelj je rekel, ko je enkrat padel na cesti, da se mu je kr pokonci postavla cesta :D nitta
9. nov 2008 10:23
Teta je pometala listje okoli hiše in rekla svoji šestletnici, naj ji prinese smetišnico, mala pa v jok in prek dvorišča k babici: "Omaaaa, mamicaaaa pa me sili delat, jaz pa nisem navajenaaaa." tumpika
9. nov 2008 10:30
Sn včere na martinuvaji vprašala našiga glavnega berača (5 let), če ma že punco, je reko da ja. Jaz dalje silim v njega, če me bo povabo na poroko. Ko se je mali razkuro: - Pojoko? Neja me to niti spjašuj, ku se jaz nea bom nikoliiii pojočil. Tum.: - Zakaj pa ne? Mali pa: Kej jaz neom tejpel tak kak ati. tumpika
9. nov 2008 11:50
Joj, Tumpika, tale je pa prav žalosten. Atina
9. nov 2008 20:28
Ni žalostno, vse je vredik, samo maliga same oslarije učijo, vsi so pravi lumpeki, ata, mama, mali, pa še jihova babica je prava faca. tumpika
10. nov 2008 12:27
Pa še nekaj "duhovitosti" mojga 14-letnika: Pospravljam kopalnico, on trka na vrata: "Ej, mami, kdaj boš?" "Ja koj, kaj pa je?" "Daj že, moram masturbirat!" Sem prav hitro odprla vrata, on pa: "oh, hvala" Enkrat drugič z možem leživa na kavču, pride mimo sine in pravi: "Pa da ne bo kavč potem ves bel!" in gre ven. Ko je bil star dve leti sediva pred hišo, on se na tleh igra z majhnim pajkom in ga po nesreči spešta, potem pa pride k meni z izjavo "Mami, pajka sem pokvaru." Tatjana Sporočilo je spremenil(a) Tatjana dne 10. nov 2008 12:31:21Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Milijonska juha
Ploščati špageti Bavette z genovskim pestom, sušenimi paradižniki in cvetačo