24. okt 2008 13:46
Veri je napisal/a: |
Vendy in Loni, dobro, da nimata otrok: če bi imeli tako srečo, kot midve z jade, ki vsako nosečnost dodobra spoznava vse pike na školjki, potem ne bi več jedli ničesar, hehe. Ne vem, če obstaja hrana, ki je še nisem bruhala... (vse od sladkarij do divjega prašiča...)na srečo pa te stvari hitro pozabim in veselo jem dalje. Tudi limonina sladkorna glazura je meni čisto všeč, recimo;) |
Ja, pa je res dobro, ker nimam otrok, drage moje, ker sama iz zdravstvenih razlogov zelo dobro vem, kaj pomenijo bližnja srečanja z WC školjko. Na žalost mi zato ni treba biti noseča. Ker se mi to dogaja, že odkar vem zase, se mi je verjetno še prej. Tu se čutim osebno prizadeto, ker tega ne privoščim nikomur. Torej mi ni treba biti nosečka, da lahko dam skozi še to izkustvo. Draga moja, ga dajem skozi že 34 let, čisto neprostovoljno, pač imam pretirano občutljiv želodec. Torej, bodi srečna, da se ti to dogaja samo v dotičnem stanju.
In jaz potem še nekaj časa ne morem jesti, kar pa spet ni dobro za moje fizično stanje.
Da me pa to, ker nimam otrok in jih tudi nimam namen imeti, dela manj človeško, absolutno ne, s tem so mi že skušali oprati možgane, vloga ženske in oh in stoh. To pri meni ne deluje in nima nobenega efekta. Hvala bogu, ker drugače bi že pristala v kakšni drugi sferi.
Loni Makaroni