Ali ve kdo kakšen recept z morskim pesom?
Lp
Vesna
Ali ve kdo kakšen recept z morskim pesom?
Lp
Vesna
31. jan 2003 10:04
Pri enem najboljših "kogotov" iz jadranskih otokov sem spoznal zrezke morskega psa v omaki iz rožmarina. Od takrat so redno na mojem jedilniku. Še posebej mi je všeč, ker lahko uporabim tudi zmrznjene iz domačih trgovin. Poglej si
http://www.davor.si/NavGur/kh16.html
Gre za epizodo iz mojega Navtičnega gurmanskega priročnika, kjer je zbranih nekaj mojih kulinaričnih izkušnjenj iz petnajstletnih navtičnih potepanj.
Dober tek, Davor
1. apr 2004 19:03
mene pa zanima če je kdo te zrezke že delal oziroma preizkusil te dva recepta , namreč me mal mika to narediti ker trenutno pri našem sosedu bodo zdej zrezki morskega psa po ugodni ceni in bi to svar probal , naj kdo napiše izkušnje .. Dušan
1. apr 2004 21:37
Ja seveda, taki zrezki so 100% preverjeni in čudoviti. Pa da ne bo kdo pozabil kužija namočiti v mleku, kajti to je zelo pomembno, pa ne zaradi vonja ampak okusa. lp od stare morske mačke Vesna Milek ReckoKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pečenice na leči
Brownie Muffins