21. nov 2008 21:52
Madona ste čudni. Iz zanesljivih virov bliskim proximi sem zvedel, da se trudi po svojih najboljših močeh. Kot ji je razložil greha vredni kriminalist campobelške Stacione di Carabineri, marechalo Ignacio Greko, vse zapise v katerih so omenjene uradne osebe, pred objavo mora pregledati forensina ( ministrstvo za zunanje zadeve ) in jih dovoliti, če se ne želi tvegati diplomatski spor med državami, tega si proxima nikakor ne želi. Zaradi tega je zadnja dva nadaljevanja, poslala greha vrednem kriminalistu campobelške Stacione di Carabineri, marechalu Ignacio Greku, da jih prosledi forensini, s spremnim dopisom:
Care bello marechalo,
Pošiljam vam…… pa, saj to sploh ni važno, spremni dopis pač važno je da sem jaz prišel do fotokopij zadnjih dveh nadaljevanj ( ne nazadnje po zaslugi alfa samice Javier Rodrigez Rodrigez in pomoči Muriel, Princes, Yareh in Guliverja.
Torej, brez dovoljenja proxime, predzadnje nadaljevanje:
Skratka, nadaljujem tam kjer sem ostala, pri odhodu na spanje. In sva šla spat – kljub vsem naštetim ukrepom se mi je tista noč vlekla, pa še čisto preveč me je bilo strah da bi se prepustila posteljnim radostim za odrasle. Zjutraj se zbudim z nejasnim občutkom da ni vse tako, kot bi moralo biti. Stopila sem na hodnik in občutek se je poglobil - vrata male sobice zraven najine spalnice, ki so bila ponavadi zaprta (uporabljala sva jo le kot skladišče), so zijala odprta na stežaj, kljub zvečer zvezani vrvi in nastavljeni steklenici, da nas kao zbudi. Ko sem prišla v kuhinjo, mi je postalo jasno, kaj se je zgodilo - dvokrilna roletna vrata, skozi katera se je dalo iz kuhinje stopiti naravnost na teraso, niso bila zaklenjena, ampak le prislonjena. Ponovno sva imela nočni obisk. "Houston, we have a problem," sem opozorila svojega najdražjega, ki se je ravno spravljal iz postelje. "Ali imaš še svoje premoženje?" sem vprašala, na kar on sune z roko, se potipa in odgovori: brez skrbi draga, je na mestu. Meni takoj pride na misel muca: kako je kaj z njo. Pokličem : Romuxara…….. na kar se primiauka modrooka lepotica……Torej za začetek obetavno, niso nam vsega pobrali, treba bo ugotovit kaj je z avtom in se je treba pripravit za ponovno srečanje z greha vrednem kriminalistom campobelške Stacione di Carabineri, marechalom Ignacio Grekom.
-----------TBC---------
ežoj
Sporočilo je spremenil(a) ežoj dne 21. nov 2008 21:53:32