21. okt 2008 17:47
imamo Internet Explorer zala36
21. okt 2008 17:47
imamo Internet Explorer zala36neznan uporabnik
21. okt 2008 19:13
moralisti,ki pridigajo kaj se v službi sme ali ne sme,so navadno največji lenuhi. tisti ki pa puščajo zasebne stvari na službenem raćunalniku so pa bedaki.pa lep pozdrav.[ *****
21. okt 2008 20:59
bedaki je malo pregroba beseda. do te teme nisem imela pojma, da se lahko vsa sporočila kopirajo v nek drug predal. eni pač ne vemo kako vse lahko računalnik deluje in mislimo, da če imamo svoje geslo za vstop v program, da imamo vse!* MAJAA
21. okt 2008 21:33
ej Wran,kam pa ti spadaš,med popolneže ? jampinaneznan uporabnik
21. okt 2008 21:44
ne, seveda ne,med iznajdljive.nekako uspevam predvideti kaj bo za mene najboljše. *****
21. okt 2008 22:42
wran zakaj že lenuhi? ker počnemo reči za katere smo plačani, tiste osebne pa pustimo za prosti čas? hah... ycrna
23. okt 2008 10:32
Vlado je napisal/a: | ||
|
9. dec 2008 7:59
Prosim za pomoč. In sicer glede gmaila.Ko stisnem tipko za gmail imam na Google računu že označeno uporabniško ime in geslo,tako da stisnem samo prijava in sem že v e -poštnem predalu.Kaj lahko storim,da bi to spremenila,saj mojo pošto lahko pogleda vsak ,ki gre na gmail,ker se podatki takoj pojavijo(sicer imam računalnik doma ,pa vseeno) kalcicl
9. dec 2008 9:35
verjetno si enkrat po pomoti dovolila brskalniku, da si je zapomnil geslo in ga vsakič ponudi; to moraš popraviti v nastavitvah brskalnika
Drejček
9. dec 2008 9:53
Drejcek hvala.Rešla zadevo. kalciclKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Vanilijeve rolice
Polpetki iz melancan