17. okt 2008 21:23
ycrna, je bilo dovolj, da sem prebrala enkrat, pa res nisi tako hudo mislila. Oprosti, očitno me meče luna in sem preobčutljiva. tulka
17. okt 2008 21:23
ycrna, je bilo dovolj, da sem prebrala enkrat, pa res nisi tako hudo mislila. Oprosti, očitno me meče luna in sem preobčutljiva. tulka
20. okt 2008 15:16
Atina je napisal/a: |
Pa v Mozilli je v meniju Tools -> Clear Private Data ta možnost, da izbereš brisanje (identično z Control Shift Delete). Ni pa tega treba vsakič početi: enostavno greš pod Tools -> Options, tu izbereš Privacy in obkljukaj Always clear my private data when I close Firefox. Aknelab, tudi tvoj problem se da rešiti: enako greš Tools -> Options, Privacy, pa potem v History oDkljukaj vse tri kljukice. V Explorerju se isto da, samo malo drugače se reče. Atina |
20. okt 2008 16:39
Zala, kaj ko bi ti povprašala kakega informatika v svoji bližini? Bi bilo enostavneje kot razlagati nekaj na daljavo. Mozilla je brsklalnik, ravno tako kot explorer... In seveda se da zaznamke urejati ter brisati.
Loni Makaroni
20. okt 2008 18:02
Jaz sem včeraj poslala prijatejicam eno mail prošnjo - navaden Wordov dokument z .doc končnico in glej ga zlomka, tista, ki dela na sodišču in tista, ki dela v firmi katere lastnik je tujec, nista mogli odpret priponke. Razumem kako je narejena blokada glede oz. zaradi nekih filmčkov ampak, da pa ne pusti odpreti navadnega dokumenta?? A, to pomeni, da je nekdo odprl to prilogo, jo ocenil, kot neprimerno in blokiral odprtje naslovniku? lp, vanjatajnsek
20. okt 2008 18:27
zala36 je napisal/a: |
Kaj pa tisri beli ozek pravokotnik, kamor vpišemo internetne naslove in potem naslednjič kliknemo samo zavihek in poiščemo nalov...se tu tudi da zbrisat naslove, ki jim imamo že napisane. jaz jih imam kar nekaj, pa bi jih rada zbrisla,ravno zaradi tega, ker pri nas tudi lahko gledaš miško na svojem rač. kako jo premika nekdo drug na daljavo? zala36 |
20. okt 2008 18:36
proxima je napisal/a: |
............................................................................ ......................................................................... |
- O, vratila se proxima!
- di je bila?
- di je bila da je bila, lipo joj je bilo ( tri je dana i tri noči ( pa raje kakšen dan in noč več )................ )
ežoj
20. okt 2008 18:39
jade je napisal/a: |
Pa komu se sploh ljubi brat tujo pošto? Jaz še svoje ne preberem, da bi pa še tujo brala.... Sporočilo je spremenil(a) jade dne 17. okt 2008 17:50:10 |
Točno tako, pri meni je enako, le, da svojo moram prebrat.
ežoj
21. okt 2008 11:41
vanjatajnsek je napisal/a: |
..... A, to pomeni, da je nekdo odprl to prilogo, jo ocenil, kot neprimerno in blokiral odprtje naslovniku? .......vanjatajnsek |
21. okt 2008 14:40
ksenjako je napisal/a: | ||
|
21. okt 2008 15:51
Zala, pa imaš Internet Explorer ali Mozilla Firefox? AtinaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Poširane hruške
Rebrasti tulci alla norma z omako Arrabbiata Barilla