17. avg 2004 15:24
Pozdravljene punce! Berem vas že kar nekaj časa, pišem pa vam prvič ... res ste super! Danes je moj 35 dan in rezultati so odlični. Res je da se še nisem zvagala, saj se do sedaj pri vsaki dijeti zaradi vaganja izgubila voljo in z dijeto prenehala. Tokrat sem se odločila da poslusim tole 90 dnevno dijeto in se odločila, da se bom zvagala prvi dan predno začenem z dijeto in drugič šele po drugem vodnem dnevu. Ne vem koliko kil sem izgubila, se pa pozna na hlačah ... za dve številki hlač me je manj in to se mi zdi super. Dijeta se mi sploh ne zdi težka in vodni dnevi so (meni osebno) takšni kot vsak drugi dan ... pač vem da ne bom jedla (le pila) in tako tudi je... se s tem nič ne obremenjujem in tako ga komot preživim. Do sedaj se nisem še nič pregrešila ... edino stvar,ki jo zavestno delam že od začetka dijete pa je da na OH dan (takrat ko jem pico), jo jem s sirom ... drugače pa se dijete držim do pikice in tudi huje kot to. Začela sem tako, da sem jedla kruh pri kosilu in večerji, tudi vmesne obroke s sadjem sem imela... sedaj pa se mi je želodec tako skrčil, da kruha ne jem več in tudi vmesnih obrokov sadja ni več. Jem le sadje za zajtrk, nato kosilo in nato večerjo (najkasneje ob 18h) in nato konec. Počutim se odlično ... lahkote pa sploh ne občutim. Poleg tega se tudi dosti gibljem. Punce en nasvet! Do sedaj sem sprobala že veliko dijet in pri vsaki sem se vsak dan ukvarjala s kakšnim športom (karkoli od badbintona, hoje, kolesarjenja, rolanja, orbitrek - vse po 1 uro na dan), shujšala sem vedno a sem vedno kile tudi pridobila nazaj +še nekaj več za povrhu. Problem ni bil v prenažiranju temveč v prenehanju z gibanjem (ko se telo navadi na telovadbo VSAK dan to tudi kasneje zahteva)in nato tudi če se ne prenažiraš in ješ normalno kile počasi pridejo nazaj. Zato en VELIK NASVET: odločite se za eno ali več vrst telovadbe in to tolikokrat na teden, da bo ste to lahko počele tudi po končani dijeti). Jst osebno sem vedno mislila ... malo se potrudim teh nekaj tednov dokler imam dijeto in na fullll telovadim potem ko shujšam pa lahko počivam.... kakšno napačno razmišljanje! No samo tolk za prvič .. .tolk sem napisala da pomoje noben ne bo hotu tolk brat... no kaj čem če mam pa tolk za povedat. lp, blabli blabli