30. jul 2004 8:09
Dobro jutro vsem skupaj! Sonček se še ni pokazal, ampak jaz vem, da bo lep dan, ker je PETEK! To je zame zadnji delovni dan v tednu. JamieO, hvala za namig. Bom tudi to poskusila. A sadje je za na koncu?Ampak veš, problem je v tem, ker bi jaz kar nekaj jedla ribe (le kaj se dogaja z mano?), pa jih nimam kje pripravljati, ker vsem potem hiša smrdi. Če oni nočejo jest jim pač ne pripravim, jaz bi pa jih, smrk... Sy, si me kar pomirila.Danes sem se že namazala z Lorealovo kremo proti celulitu.So jo meli pred enim mesecem v akciji v Mullerju - dvojen paket za eno ceno, tako, da sem kar založena z njo.Ampak si me pa v smeh spravila s svojim pomerjanjem kavbojk.Princip je pa princip, a? Če so ti všeč jih vendar kupi, saj veš, da nimaš res številke 46. Dejstva govorijo tebi v prid. Sunshine, pozdravljena. A ni špinača B? Jaz sem jo včasih ful rada jedla s krompirjem, zdaj pa kar ne upam. Pa paradižnik je tudi uvrščen enkrat med B, enkrat med zelenjavo. Punce, saj me boste čist zmešale. Zdaj pa še moj jedilnik - danes imam OH ( yupie!!!). Za kosilo bo zeljna solata, pa polnozrnati makarončki z zelenjavnim prelivom, za večerjo pa pecivo iz bučk, prelito s čokolado ( ja, prav ste prebrali - res je narejen iz cukinov in je ful dobr).Pa še bučke se porabi, ker jih imam na vrtu malo morje. papa alja