29. jul 2004 22:01
Alja, z odvečno kožo nisem imela preveč problema, razen na trebuhu, kjer je še ostala od nosečnosti (izpred TREH let!). Med dieto sem se redno mazala s kremo proti celulitu po trebuhu in nogah pa še eno kremo za elastično kožo sem našla v DM. Danes sem šla v trgovino probat elastične kavbojke za jesen in ker so bolj majhne številke, mi 44 ni bila prav, čeprav to zdaj nosim (ali pa celo 42). 46 pa ne bom vzela pod nobenim pogojem. Mislim, da mi bo to še v dodatno vzpodbudo za naslednji cikel, ki se bo najbrž zgodil v septembru Ful je pa zanimivo, da se po končani dieti še vedno nekaj dogaja s telesom. S treh koncev so mi rekli, da izgleda kot da bi še shujšala nekaj malega. Ampak tehtnica ne reče nič. Jaz sem pa potihem zelo vesela Mimogrede: kakšen piknik? JameyO: jaz tudi nimam knjigice od Rine, nekaj malega o zelenem čaju pa najdeš na tej temi, na strani 48. Mislim, da sem pozabila napisat, da je fajn pripravit zeleni čaj v vodi, ki ima 50 stopinj C, ker je potem manj grenak. Če pa vam ustreza običajna priprava, pa tudi prav. Punce in fantje, zaslužite si in vredni ste tega! Vztrajajte!!! Sporočilo je spremenil(a) Sy dne 29. jul 2004 22:07:57