28. jul 2004 11:42
Halo, halo kako ste kaj?.
Jaz se pocutim tako super, sem bila spet na dolgem sprehodu. Pa se pes je uzival zraven, se namreč zelo rad kopa in je bil tako dolgo v vodi, da je začel drgetat, pa še potem ni hotel ven!
Jaz sem tudi kar pridna. Na B dan imam pa eno težavo - ne morem in ne morem se prisilit, da bi za večerjo še enkrat jedla meso! Pri siru še nekako gre, a meso pa ne. In tako sem včeraj raje večerjo izpustila in šla še na en dolg sprehod.
Zanimivo, da si v omari vedno najdem še kakšne stare hlače, ki so zame izziv v smislu kako-se-stlačiti-vanje. Lani sem si kupila ene 3/4 hlače kao XL številko, pa so ful male. Torej je moj naslednji cilj, da jih komot spravim gor. In ko mi bo to ratalo, bo to pomenilo, da sem spet na 38, ker sem hlače namreč izmerila in ta XL ustreza tej velikosti.
ALJA, predlog za današnje kosilo: na olju speci ribo. Najbolje, da je to losos ali rdeča postrv. Na istem olju popeci malo cesna, dodaj gobice, malo popra in soli. Dolij malo belega vina. Ko vino izpari, odstavi in dodaj malo kisle smetane. Potem pa to prelij po peceni ribi. Zraven si naredi solato iz paradiznika, ki ga samo malo posoli, olja sploh ne rabiš.
JamieO