6. jul 2004 8:29
Dobro jutro, vsem skupaj!
Jaz imam se 12 dni do prvega vodnega dne! In bom v lekarno skocila po Madal Bal za primer, ce bo kriza!
SUNSHINE, moj 1. teden je bil, kar se hrane tice, brezgresen. No, tudi sedaj je se tako. In ti lahko povem, da sem na oblacilih opazila prvi ucinek 5. dan (prej v pasu malo tesne hlace niso vec tiscale). Danes je moj 17. dan in se po malem pozna ze povsod. Ne toliko, da bi drugi to ze opazili, opazim pa jaz. V prvem mesecu je normalna izguba cca. 4 kg za tiste katerih teza idealne ne presega vec kot 20 kg, sicer je lahko -kg se vec. Ja, Sunshine, v navodilih striktno pise naj ne bi mesali mesa, sira in jogurtov ter jajc.
Vceraj sem imela sadni dan in sem popoldansko lakoto pogasila s kislim zeljem. Ker je bil precej slan, sem v nadaljevanju se spila veliko vode. Za vecerjo pa par svezih fig. Mislim, da nas sadni dan ne nasiti, ce jemo samo sadje, ker vse vlece bolj ali manj na isti okus. zatorej, dobrodosla zelenjava!
MATJAZ, jaz bi krepnila do kosila ob tvojem meniju!
.
Kako si drugi kaj pripravljate solato? Jaz sem se, kar se solate tice, odrekla zeleni solati, ker nocem uporabljati olja. Tako obicajno nastrgam kumare in jih le malo posolim. Podobno naredim s paradiznikom in drugim.
Kam se uvrsca strocni fizol?
Ker imam v nedeljo piknik - in tedaj skrobni dan, ali mi lahko kdo zaupa recept za zelenjavne cevapcice ali pleskavice?.
DAMIS, najbolje je, da si to pisce pripravis v zelenjavni omakci in da ga ne speces.
JamieO