9. jun 2004 7:13
Ojla bejbike... spet med živimi..včeraj je bilo tako hudo, da sem morala it domov iz službe, sina je odpeljal njegov oče jaz sem pa ležala celo popoldne popolnoma izčrpana in brez enerigije,,mami je pa tako ponorela, da je hotla rešilca poklicat(pa sploh ni paničar) res je bilo grozno..potem sem se najedla in naspala tako da sem danes že "pri sebi" ..in veselo naprej seveda po dieti.. Ampak resno razmišljam, da bi izpustila naslednji vodni dan, ker moj organizem tega ne prenese, imam dosti miščne mase ker se veliko z športom ukvarjam in je poraba energije prevelika,,pa še mami sem obljuibila da tega ne bom več naredila..pri svojih 35 letih sem se počutila kot šolarka.. Moram povedat, da jaz nisem v enem mescu izgubila mišične mase, niti kondicije tako da sem prepričana, da izgubljam špeh..danes sem oblekla hlače ki mi še nikoli niso bile prav..sem kupila premajhne..haha..še dobro ker mi je že vse preveliko..ampat tehtam se pa ne.. Nenni upam de se ti počutiš ok.. Se pa strinjam z renato, da je to zdrav način prehrane, kot je že rekel moj zdravnik, je pa res da ni dobro pretiravati in stradati, če se držiš pravil in ješ toliko da nisi lačen je popolnoma zdrava varinta.. če pa komu to ne paše in organizem tega ne prenese pa mora nehati in sprejeti da to ni za njega in poskusiti kaj drugega. Saj tudi ta varianta po Montignaku ni dosti drugačna ravno tako je kombinacija, samo da pri meni ni delovala, poznam pa veliko ljudi ki so na to lepo shujšali. Tako da je za vsakega nekaj kar mu bolj paše samo poiskati je treba in poskusiti.. se vidi da sem že pri sebi..lahko pišem .. lep dan vsem